Niekto skúseností s prírodnými tabletkami na spevnenie pŕs napr. MAMMAMIA?
Čistý marketingový ťah, prsné svaly (nie prsia) sa dajú spevniť jedine cvičením.
a plasticki chirurgovia by nemali co zrat ,,(pardom za vyraz, ale vzdy mi v podobnom kontexte pridu na um Pelisky 😁 )
Ziadne tabletky ti nezväčšia prstia tak ako tabletky nezväčšujú zadok.. len marketingový ťah.. cvič a spevnia sa ti
blbosť...
A nezaberu? Ved pani zo Smotanky svato-svate prisaha, ze jej narastli. V minulosti mala aj bilbirdy aby ich ukazala 🙊🙈🙉
@elizabet173 veľa stránok si tie recenzie píšu sami
Daj si tu tabletku medzi prsia a snaz sa ju tam udrzat, potom to mozno bude mat ucinok😉
Toto už zapadlo prachom, bola to len otazka casu, kedy to opäť niekto vytiahne😊Autorka, žiadna tabletka tobôž nie prírodná Ti prsia nespevní. Cvičením vieš spevniť prsný sval a ľahko a rychlo opraví prsia len plasticky chirurg. Skoda, že nie bezbolestne😉
.. prsiam pomoze len plasticky chirurg t.j. silikonove prsia alebo vyplnenie vlastnym tukom. Cvicenie spevni len minimalne. Nic ine ..
Akože priznám sa, kedysi som aj ja nad niečím takým reálne uvažovala :D Ale sestra ma zastavila a otvorila mi oči 😂 Podľa mňa je to čisto len marketingový ťah.