Baby aké máte skúsenosti s prvým pohlavným vstykom?
A ty?
za mna jedna hroza. aj prvy, aj druhy, aj piaty... potom som to uz prestala ratat 🤣 keby som to mohla vratit, vyberiem si na tie zaciatky niekoho s ultra malym gasparkom.
Moje skusenosti su take, ze vstyk si pamatam zo zakladky z telesnej.. ked sme dlho sedeli, telocvikar zakrical: "vstyk!" A museli sme zas behat.
A boli sme podeleni na skupinu dievcat a skupinu chlapcov, takze teraz mi dochadza, ze to bol vlastne pohlavny vstyk 🤔
@diewcatqoo si zaklincovala 😀
Tak hlavne musí byť vstyk, aby bol potom styk.
@diewcatqoo
😁🤣🙈
Neviem ti to takto z hlavy povedať. Skúsenosti a pôrodom mam ale nie som si istá ci uz som niekedy mala pohlavný vstyk 🙄
baby, vy mi dávate 😅 skoro som kávu vyliala, čo sa tu kosím
Mozno temu zalozil chlapec a pohlavnym vstykom nazyva stoporenie pohlavneho udu. 🤣🤣 Akurat nvm, ci mu my baby poradime, nakolko ho nemame. 🤣 A v tom pripade je to aj gramaticky nespravne, tak jedine poradim zacat studovat viac tu slovencinu a potom snad raz dospeje aj k styku. 🤣
Nadpis ok, slečna proste preklep v texte no co už. Za mňa 1.x žiadna sláva, nič moc, nič nebolelo, strašná rychlovka. V duchu som si vravela tak toto ma byt niečo úžasné po 1.x? A všade písali ze mi pôjde krv a nič. Až neskôr mi doplo že pri prvom sexe som už panna nebola lebo mi blanu narušil este predtým prstami. 😀 úžasné milovanie som zažila až s mojim manželom o 3 a pol roka neskôr. Veľa šťastia možno tebe sa to bude páčiť a bude to super zážitok.
No ak tým bol myslený styk tak ten bol hrozný asi ako má 90% žien. Ale ak vstyk tak to musíte ísť na nejaké mužské fórum 🤷♀️
Prepáčte za ten preklep 🙃🙃
Not great, not terrible :DDDdd asi tak nejako...