Prosím vás Damy má s týmito novými nohavičkami niekto skúsenosti??
PS : velmi velmi silnu menš.mavam pocas 4 dni.
Ja nosím na noc, doma na na slabé dní aj do prace. Nasla som značku, ktorá mi vyhovuje takže som spokojná.
Aj ja nosim a som veľmi spokojná. Záleží akú máš ms. Mám Snuggs a sú super. Po výmene len prepláchnem a dám prať, kľudne aj s bežným prádlom. Ak som niekde mimo, prepláchnem, vyžmýkam a zabalím do sáčku a doma hodím do práčky. Jedine na cestovanie mi prišli nepraktické. Sú veľmi pohodlné, akoby som mala obyč.nohavičky. Niekto sa bojí,že ich cítit, ale ak si ich normálne so zdravým rozumom a vzhľadom k sile ms meníš, nič cítiť nie je, ani vlhkosť.
@bubuzu periete bez avivaze?
@miskajerry Ano, nesmie byt avivaz, lebo potom straca nasiakavost, rovnako ako uteraky by sa mali prat bez avivaze.
Dcera ich nosi ako poistku s vlozkou. Dava si ich aj ked vie, ze sa blizi menzes. Uz sa jej par krat stalo, ze menzes dostala v skole a hoci mala v taske vlozku, nechala si iba tie nohavicky (ved uz boli spinave, mami) a posluzili bez nehody, kym prisla domov.
@adri266 tie Lidli maju stale alebo len prilezitostne v obchode?
@miskajerry Mali ich online, skus pozriet.
@adri266 a mozem sa opytat , to mate na noc namiesto vlozky ? Ze proste to co vam vsiaknu vlozky ? Bo ja mam vzdy vecer dve ,aby som nepretiekla z hora cinz dola ( pardon za vyraz )
Si jednoducho date nohavicky aj ked mate silne a ono to zostane v nich ? Ci ako bo stale nechapem kde odteka ta krv 🙉
@mama4444 dcéra máva tiež veľmi silnú ms. Bol problém deň - noc, večne pretieklo. Perties nohavičky sú super, už rok som nemusela prať posteľné prádlo kvôli krvi. Nosí ich v noci aj cez deň. Ale aj tam si treba pozrieť, či sú na silnú, alebo slabšiu ms. A nikdy k tomu nepotrebovala vložky. Tie nosí až v posledné dni.
@mama4444 Su nohavicky, ktore su vhodne na denne nosenie a su take, ktore su na nocne. Napr na tejto fotke tie vlavo su na nocne. Maju tu vsitu vlozku cez cele nohavicky, teda od pasu na PD az do pasu na ZD. Takze neexistuje, aby pretieklo takto, co sa mi casto aj s vlozkami na noc stavalo. Ja som mala take stavy, ze super tampon a aj tak som musela vstavat v noci a menit 😖
Tieto Perties ma zatial nesklamali, ale samozrejme, ze som ich testovala najprv doma cez den cez vikend, ze kolko toho vlastne zvladnu, lebo som bola tiez podozrievava 😀
Inak, tohto roku bola vo februari ta super zlava, tak skus sledovat ich stranku, ci je nejaka akcia, pripadne som zazrela tusim aj na zlavomate.
Ja som si kupila SNUGS na silnú menštruaciu...akoze pretiekli mi asi za 30 minut a navyse pustili cieru farbu...no horor je slabe slovo...na ich stranske som pridala recenziu a jedine co odpisali bolo ze som mala asi taku silnu ze som nezvolila spravne nohavicky.....v porovnani s PERTIES by som sa na ich mieste nevyjadrovala....kupila som si cez kamosku model LADA a cuduj sa svete ze nepretiekli...aktualne mam doma model LADA2 a tie su akoze na preve dni naozaj ze silnej menstruacie, ale ze silnej, perfektne...momentalne som si zalozila konto a idem objednat dalsie :D po SNUGS som PERTIES nedavala velku sancu ale akoze fakt prekvapili...neviem teda, ale PERTIES ma podla mna omnoho kvalitnejsie vyrobky ako SNUGS
@miskajerry áno, bez
@simsalabim Mne nohavičky sadli, vyberala som podľa ich tabuľky nie podľa toho, aké číslo nosím.
A kolko kusov dievcata realne potrebujete na ten tyzden menzesu? Skusal ich niekto aj po porode?
@simsalabim pomerala som sa a podľa tabuľky mi sadli
@ankare dakujem… aj na tie plavky som ju pomerala, tak ma soklo, ze jej nesadli 🤷♀️
Tak dcera ich nosi na spanie a aj do skoly na sport prve dva-tri dni, ale teda dava si aj vlozku do toho... rano len preplachne a hodi do pracky