Skúsenosti s menštruačnými nohavičkami

renastanova
23. dec 2021

Ahojte, prosím Vás máte niektorá skusenosti s menštruačnými nohavičkami? Dá sa na ne spoľahnúť?

mauduska
23. dec 2021

teta používa ako doplnok ku kalíšku, keď má silné dni a spí / je v robote. Neviem či ich používala a len sólo, asi nie, ona ma dost silnu menštruáciu. Ale je s nimi spokojná, podľa toho čo vravela naposledy 🙂

petamich
23. dec 2021

ja som si objednala snuggs a teda neplanujem pouzivat 😂 je to urcite skor na posledne dni menstruacie, prve to nezvlada, stale som mala pocit akoby som bola pocikana, pocit vlhka a mozno len moj hlupy pocit ale mala som dojem, ze sa citim, ale to bol mozno iba pocit, takze za mna nie

alexandra2468
23. dec 2021

@renastanova
jedna moja kamoska (berie antikoncepciu a ma slabu ms), ta nosi menstruacne nohavicky pocas celej menstruacie.
Druha kamoska ma extremne, ale extremne silny menzes od vzdy. Ta nosi tie nohavicky ako doplnok ku kalisku.

Obe si vychvaluju.

kataka10
23. dec 2021

@renastanova na najsilnejsi den menstruacie si pridavam aj tampon. Ostatne dni to zvlada. Ja som na materskej, takze mi velmi vyhovuje to pohodlie a ze nemusim mysliet na to, kde a kedy vymenit tampon/vlozku, hlavne ked som s dietatom dlho vonku. Na noc su uplne idealne. Aj na cestovanie som ich uz pouzila a super.

akinom0077
25. dec 2021

@renastanova Zvazujem kupit na cestovanie a noc ako doplnok.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
8. jan 2022

@somtoja22 skusim! dakujem 🙂 mna kamosky ukecali, ze skusime a objedname a teda takto...tak pojdem pogooglit

ankare
8. jan 2022

Ktoré sú teda najlepšie?

admontis
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
admontis
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kataka10
3. feb 2022

@somtoja22 Perties maju dnes 50%-nu zlavu. Nakupovala som o sto sest. Dakujem za tip 👍

ankare
3. feb 2022

@somtoja22
@kataka10 objednané 🤭
Ďakujem, baby.

akinom0077
4. feb 2022

@kataka10 baby ake konkretne ste nakupili? myslim ktory model hdote link, zvazujem vyskusat hlavne koli silnym nociam a cestovaniu

kataka10
4. feb 2022

@akinom0077 ja som kupila Hedi, Elly, Bely. Som zvedava, ake budu.

ankare
4. feb 2022

@akinom0077 tieto, majú najväčšiu absorbciu
https://perties.sk/produkt/lada-extremne-absorp...
Škoda,že si neobjednala včera, boli za polovicu

akinom0077
5. feb 2022

@ankare jaj skoda:(

akinom0077
5. feb 2022

@ankare objednala som si jedny na skusku potom
Vam napisem

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
somtoja22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kataka10
9. feb 2022

@somtoja22 predvcerom mi prisli a ano tie Hedi su fakt nizke, mam pocit, ze mi z nich zadok vyskoci 😄. Ale Beli a Elly su mega pekne. Uvidime, ako si budu viest pocas ms.

akinom0077
11. feb 2022

@somtoja22 Ahojky, objednala som lada… ano mam silne prve dve noci a presne o tie noci a cestovanie mi ide. Takze buduci tyzden by som mala dostat a hned testujem🙂

atlantaga
Odpoveď bola odstránená
Zobraz