Ahojte, prosím Vás máte niektorá skusenosti s menštruačnými nohavičkami? Dá sa na ne spoľahnúť?
ja som si objednala snuggs a teda neplanujem pouzivat 😂 je to urcite skor na posledne dni menstruacie, prve to nezvlada, stale som mala pocit akoby som bola pocikana, pocit vlhka a mozno len moj hlupy pocit ale mala som dojem, ze sa citim, ale to bol mozno iba pocit, takze za mna nie
@renastanova
jedna moja kamoska (berie antikoncepciu a ma slabu ms), ta nosi menstruacne nohavicky pocas celej menstruacie.
Druha kamoska ma extremne, ale extremne silny menzes od vzdy. Ta nosi tie nohavicky ako doplnok ku kalisku.
Obe si vychvaluju.
@renastanova na najsilnejsi den menstruacie si pridavam aj tampon. Ostatne dni to zvlada. Ja som na materskej, takze mi velmi vyhovuje to pohodlie a ze nemusim mysliet na to, kde a kedy vymenit tampon/vlozku, hlavne ked som s dietatom dlho vonku. Na noc su uplne idealne. Aj na cestovanie som ich uz pouzila a super.
@renastanova Zvazujem kupit na cestovanie a noc ako doplnok.
Ktoré sú teda najlepšie?
@kataka10 baby ake konkretne ste nakupili? myslim ktory model hdote link, zvazujem vyskusat hlavne koli silnym nociam a cestovaniu
@akinom0077 ja som kupila Hedi, Elly, Bely. Som zvedava, ake budu.
@akinom0077 tieto, majú najväčšiu absorbciu
https://perties.sk/produkt/lada-extremne-absorp...
Škoda,že si neobjednala včera, boli za polovicu
@ankare jaj skoda:(
@ankare objednala som si jedny na skusku potom
Vam napisem
@somtoja22 Ahojky, objednala som lada… ano mam silne prve dve noci a presne o tie noci a cestovanie mi ide. Takze buduci tyzden by som mala dostat a hned testujem🙂
teta používa ako doplnok ku kalíšku, keď má silné dni a spí / je v robote. Neviem či ich používala a len sólo, asi nie, ona ma dost silnu menštruáciu. Ale je s nimi spokojná, podľa toho čo vravela naposledy 🙂