Žienky idem si po radu. Pred druhým tehotenstvom som mala menštruačný cyklus ako hodinky, 28 dní, 5 dní z toho menštruácia.
Po druhom tehotenstve sa vrátilo do normálu, opäť ako hodinky. No trvalo to len pol roka. Jeden mesiac som mala cyklus 35 dní a od vtedy pohroma. Najprv sa cyklus skrátil na 26, potom na 25 dní až sa mi teraz skrátil na 23 dní.
K lekárovi sa neviem dovolať / objednať sa. Keď tam človek príde tak bud nepracuje, alebo tam strávi 4-5h sedením v čakárni, nemám na to jednoducho čas a priestor pri malom dieťati, nemá mi s ním kto ostať.
Mali ste niektorá podobný problém? Môže byť za tým aj niečo vážnejšie, alebo si zbytočne robím starosti a je to normálne?
Som mladá, krvné výsledky u obvodnej Dr. sú v poriadku.
Budem vďačná za skúsenosti.
Aj mne sa tak stalo, ze sa skratil cyklus. Ale po 40tke.. na predlzenie mi pomohla alchemilka. Ja som velmi progesterom brat nechcela.
@siska53 alchemilka nemala ziadne vedlajsie ucinky?
@janababana u mna nie. Skor som sa bala toho progesteronu, kedze predsa je to hormon ..
@janababana U mna nie, alechmila u mna uplne super, skor som sa bala toho progesteronu a mala som, lebo s ami potom zas raz nevedel menzes zastavit kuru noredisteronom a pri nom som bola podrazdena a aj pribrala bez vysvetlenia cca 2kg..
Ahojky,gynda Ti povie,ze normálny cyklus je 23 až 35 dni. Viem to podľa seba. Mne sa takto meni cyklus už vyše roka a všetky výsledky mám OK. Ale keď si si neni istá,tak im skús zavolať a opytat sa.
Je to úplne normálne keď cyklus máš raz tak a raz tak, cyklus sa v živote ženy mení