Dobrý den, s priatelkou sa snažime o dieta alebo teda skor, nechavame tomu volný priebeh... Už to je ale skoro rok a stale nič tak začinam mat obavy či nie je niekto z nas neplodný. Aké stym máte skusenosti? Po akom dlhom čase ste otehnotneli?
Premyšlal som aj nad tym že to máme asi až moc často (každy den takmer) a z toho dovodu nemam možno dostatok spermii (aj ked to može byt blbost:D)...
Nemusi to byt pravda s tymi sprrmiami my sme robili 3x denne po dobu mesiaca a bola som v tom hned .... Ale ked par dni nebudes robit budes mat spermie hustejsie a mas vacsiu pravdepodobnost mat chlapca ;)
My sa snazime rok. Po pol roku snazenia som isla ku gynekologicke na klasicku prehliadku a dovod meskajucej MS. Zistili my PCO tak hned som prisla na to kde je chyba.
aj my sme sa s priatelom pokusali rok o dietatko a teraz som tehotna...je to tak ze by si nemal vylucit zo seba spermie okolo 4 dni aby boli co najsilnejsie...a ked velmi chcete skuste si vypocitat aj priatelkine plodne dni cca 13 dni od prveho dna menstruacie ..nemusi to hned znamenat neplodnost