Skorá menštruácia

16. aug 2022

Dobrý deň. Pred štyrmi dňami som začala menštruovať o vyše týždňa skôr než by som mala. Tomu neprikladám veľkú váhu, ale deje sa to že od začiatku je ten menzes hustý a úplne až čierny. Čítala som ze väčšinou sa to deje skôr len na začiatku alebo úplnom konci, ale celé dni je môj menzes takýto zvláštny a nikdy predtým som ho takýto nemala. Malo by to byť v poriadku? Máte niekto skúsenosť?

bessie12
16. aug 2022

je to normalne. Ja mam na zaciatku a na konci tmavo hnedy.

alexi2211
16. aug 2022

Keď si si niečím nie istá, prečo nezavoláš svojmu gynekológovi? Skús, ja by som neváhala, ak by som nevedela, čo sa so mnou deje. Ale každopádne, znie to celkom normálne, tiež to mám raz tak raz tak. Ale možno budeš pokojnejšia, ak sa dáš aj po menzese vyšetriť.

autor
16. aug 2022

@bessie12 áno to som zvykla mávať len sa mi zdá čudné že celý čas je menzes takýto čierny. A nie len na začiatku ale celú dobu už niekoľko dní

autor
16. aug 2022

@alexi2211 s mojou gynekologičkou je to tak, že na každé vyšetrenie čakám vyše mesiaca preto sa zatiaľ pýtam tu.

bessie12
16. aug 2022

ja som iba raz mala pre mna divny menzes. Normalne som krvacala "az" par hodin a potom znovu hnedy bol. Trval len 3-4 dni.
Zavolaj na gynekologiu. Aspon informativne, ked uz nic ine.

natasa12345678
20. sep 2022

No aja som nieco take zazila to moze bit tehotenstvo nie