Sklerotizácia žíl

fialka13
23. okt 2017

Ahojte baby🙂 zaujimalo by ma ci ste niektora absolvovala sklerotizaciu zil a ci vam to vobec pomohlo....chcela by som vediet ako dlho ste mali bolesti...ja som bola na zakrok pred 4 dnami a mam hrozne bolesti...je to normalne, ci uz sa mi malo ulavit?

huma
23. okt 2017

Ahoj. No som v soku mierne, lebo ja mam ist zajtra a o ziadnych bolestiach ma nikto neinformoval 🙁 Malo by to byt bezbolestne. Akou formou a v akom rozsahu si to absolvovala?

snehuuulienka
23. okt 2017

@fialka13 bola som cca pred 2 r......a žiadne bolesti som nemala,akurát som musela nosit dlho pančuchy ,ešte aj mesiac tuším po zakroku

fialka13
autor
24. okt 2017

@huma ahojky no aj ja som v soku a doktorka tiez lebo vraj to boliet nema...tak som mala urychlene prist k nej na kontrolu...som zvedava preco ma to tak boli...samotny zakrok bol bez bolesti...toho sa nemusis bat...

terezka1947
24. okt 2017

@fialka13 mala som a dost rozsiahlu sklerotizaciu,ale bolesť ziadnu

fialka13
autor
24. okt 2017

@terezka1947
@snehuuulienka
@huma dakujem baby za reakcie,ze ste sa ozvali...bola som u doktorky kvoli tej bolesti...takze to ma nemoze uz boliet po zakroku zil... cize ta bolest mi musi pramenit z nieco ineho...cakaju ma dalsie vysetrenia

juliciz
25. okt 2017

@fialka13 Tak držím palce, ja som tiež absolvovala niekoľko sklerotizácií a je nepríjemné nosiť tie sťahovacie pančuchy, ale nebolelo to.

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terezka1947
3. nov 2017

@jjajka mala som obväz a na ňom pančuchu prvé dva dni a dve noci nonstop,potom som si to dala všetko pred spaním a sprchou dole,odtvedy noc vždy bez pančuchy,ale ráno,pred postavením z postele hneď psncuchu na celý deň-mesiac,po mesiaci už nič.

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terezka1947
3. nov 2017

@jjajka no,mne obväz dával ten lekár,na ňu pančuchu.....po tých 2 nociach a 2dnoch som sa večer sprchla,v noci pančuchu nemala a vždy iba ráno nasadila,už som obväz nedávala.....v noci bez pančuchy,takto mesiac.....no a mala som sklerotizaciu penou.

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fialka13
autor
4. nov 2017

@juliciz dakujem...veru je to neprijemne to nosit...teraz su to len 2 tyzdne a uz som na nervy...este 4 hadam vydrzim

juliciz
8. nov 2017

Hej, vydrž nech sa ti to dobre zahojí.

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
huma
7. dec 2017

@jjajka ahoj, ja som to absolvovala 23.11 nakoniec az, cize som dva tyzdne po a necitim ani tlak ani bolest, aj modriny po vpichoch mi uz takmer zmizli. Len mam tie miesta este trosku tvrde, mala by som to natierat gelom alebo nejakou mastou, ale pri dvoch malych detoch a skuskovom obdobi som rada, ze som 😂

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
huma
7. dec 2017

@jjajka nemam praveze ani na dotyk, aj ked ti teraz posem, tak si to prechadzam prstami, zatlacam a nic neboli, mozno je to pancuchou

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fialka13
autor
8. dec 2017

@jjajka ahojky....mna to tiez na dotyk boli a dokonca ni jedna zila aj vyliezla a mam to miesto uplne modre...a pancuchu som mala podstivo 6 tyzdnov vkuse

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fialka13
autor
8. dec 2017

@jjajka to este nezistili z coho ma tak strasne bolia nohy...este stale chodim po vysetreniach ....ale cievna mi povedala ze co sa tyka zil mam vsetko v poriadku...urobila ultrazvuk a ze vsetko ok...a ta zila mi vysla asi az po dvoch tyzdnoch a s tym uz som tam nebola...

jjajka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fialka13
autor
8. dec 2017

@jjajka dakujem😉

michaelag1988
26. jún 2018

Ahojte. Zvazujem sklerotizaciu zil. Kde Vam ju robili a ste spokojne? A tiez kolko to stalo? Dakujem 😉

anabeth
26. jún 2018

@michaelag1988 mne pred pol rokov v bratislave u súkromného- cievna chirurgia
- ale neviem, či tomu rozumiem- ja som mala kozmetický problém- metrličkové žilky- to je to? platila som 40€- v tom bola konzultácia- tam mi vysvetlil čo a ako a skontroloval utz prietok žíl, , zákrok a kontrola. A musíš si kúpiť kompresné pančuchy cca 30€
mala som to pod kolenom zozadu, nevyzeralo to pekne, teraz tam nie je nič, ale povedal, že to sa za dva roky vráti, že to neovplyvním

anabeth
26. jún 2018

@michaelag1988 * pred pol rokom

daniela2227
26. jún 2018

@michaelag1988 ja som ju podstupila sice.pred par rokmi..ale bola zadarmo..kedze to nebol len kozmeticky problem..kedze som z vychodu..tak som bola v Michalovciach

jakubjakovae
8. jan 2020

@anabeth
@daniela2227
Baby v akom stave mate teraz vase nohy?ja rozmyšľam nad sklerotizaviou...nemam vystupne žily..ale trapia ma popraskane metličkove žilky

daniela2227
8. jan 2020

@jakubjakovae stav mojich nôh teraz..No uff..už ich mám aj na druhej..A aj na tej operovanej zase..k tomu stále sa nehojacu ránu 😕