Ahojte baby🙂 zaujimalo by ma ci ste niektora absolvovala sklerotizaciu zil a ci vam to vobec pomohlo....chcela by som vediet ako dlho ste mali bolesti...ja som bola na zakrok pred 4 dnami a mam hrozne bolesti...je to normalne, ci uz sa mi malo ulavit?
@fialka13 bola som cca pred 2 r......a žiadne bolesti som nemala,akurát som musela nosit dlho pančuchy ,ešte aj mesiac tuším po zakroku
@fialka13 mala som a dost rozsiahlu sklerotizaciu,ale bolesť ziadnu
@terezka1947
@snehuuulienka
@huma dakujem baby za reakcie,ze ste sa ozvali...bola som u doktorky kvoli tej bolesti...takze to ma nemoze uz boliet po zakroku zil... cize ta bolest mi musi pramenit z nieco ineho...cakaju ma dalsie vysetrenia
@jjajka mala som obväz a na ňom pančuchu prvé dva dni a dve noci nonstop,potom som si to dala všetko pred spaním a sprchou dole,odtvedy noc vždy bez pančuchy,ale ráno,pred postavením z postele hneď psncuchu na celý deň-mesiac,po mesiaci už nič.
@jjajka no,mne obväz dával ten lekár,na ňu pančuchu.....po tých 2 nociach a 2dnoch som sa večer sprchla,v noci pančuchu nemala a vždy iba ráno nasadila,už som obväz nedávala.....v noci bez pančuchy,takto mesiac.....no a mala som sklerotizaciu penou.
Hej, vydrž nech sa ti to dobre zahojí.
@jjajka ahoj, ja som to absolvovala 23.11 nakoniec az, cize som dva tyzdne po a necitim ani tlak ani bolest, aj modriny po vpichoch mi uz takmer zmizli. Len mam tie miesta este trosku tvrde, mala by som to natierat gelom alebo nejakou mastou, ale pri dvoch malych detoch a skuskovom obdobi som rada, ze som 😂
Ahojte. Zvazujem sklerotizaciu zil. Kde Vam ju robili a ste spokojne? A tiez kolko to stalo? Dakujem 😉
@michaelag1988 mne pred pol rokov v bratislave u súkromného- cievna chirurgia
- ale neviem, či tomu rozumiem- ja som mala kozmetický problém- metrličkové žilky- to je to? platila som 40€- v tom bola konzultácia- tam mi vysvetlil čo a ako a skontroloval utz prietok žíl, , zákrok a kontrola. A musíš si kúpiť kompresné pančuchy cca 30€
mala som to pod kolenom zozadu, nevyzeralo to pekne, teraz tam nie je nič, ale povedal, že to sa za dva roky vráti, že to neovplyvním
@michaelag1988 * pred pol rokom
@michaelag1988 ja som ju podstupila sice.pred par rokmi..ale bola zadarmo..kedze to nebol len kozmeticky problem..kedze som z vychodu..tak som bola v Michalovciach
@anabeth
@daniela2227
Baby v akom stave mate teraz vase nohy?ja rozmyšľam nad sklerotizaviou...nemam vystupne žily..ale trapia ma popraskane metličkove žilky
@jakubjakovae stav mojich nôh teraz..No uff..už ich mám aj na druhej..A aj na tej operovanej zase..k tomu stále sa nehojacu ránu 😕
Ahoj. No som v soku mierne, lebo ja mam ist zajtra a o ziadnych bolestiach ma nikto neinformoval 🙁 Malo by to byt bezbolestne. Akou formou a v akom rozsahu si to absolvovala?