Silný výtok žltej farby

10. apr 2024

Ahojte baby, vo februári som zmenila sexuálneho partnera a objavil sa mi silný výtok žltej farby, ktorý strašne páchne. Volala som v marci na gyndu a termín mi dali až na jún🙂 som zúfalá, všade píšu niečo iné alebo najlepšie “poraďte sa s odborníkom” lenže už nevladzem čakať do júna. Viete prosím nejaké rady masticky tabletky. SOS potrebujem pomoct lebo z toho zápachu mi je zle. Áno, hygiena je pravidelná, nohavičky bavlnené, nepouzivam zbytočne chemikálie.
Dakujem

elenka74
10. apr 2024

Ja by som šla aj bez objednania, veď je to akútny prípad, veď môžeš mať pohlavnú chorobu.

monro
10. apr 2024

Ku gynekológovi sa nechodí len na objednanie predsa. Ak máš konkrétny problém, ktorý Ťa trápi, choď sa posadiť k nemu do čakárne. Vybaviť Ťa musí.

domka222
10. apr 2024

S týmto si už dávno mala ráno sedieť u gynekológa,keď berie akútne prípady

elysiacik
10. apr 2024

bože minule som pozerala ten seriál Nemocnica v telke a presne s niečim podobným tam bola baba. Len neviem ako sa to presne volalo niečo urino ako s močovým mechúrom. Nevideli ste to niektorá?

dadka1997
10. apr 2024

Máš takyto problem a dr ta objedna na jun? Aj si jej o probleme povedala? Neverím ze pri takomto akutnom pripade by ti aspon na dialku nepredpisala nejaké lieky 🫣

nikolani
10. apr 2024

Úprimne, asi by som zmenila gynekológa. Tých akútnych problémov v budúcnosti môžeš mať ešte veľa a vždy čakať dva mesiace na vyšetrenie... Nechce sa mi ani veriť že gynekolog môže mať takéto čakačky 😱

nikolani
10. apr 2024

Ale aby som doplnila, pre zatiaľ by som skúsila rosalgin výplachy, nejaké probiotiká čo sa vkladajú do pošvy.. aspoň na zmiernenie ťažkostí

miggy
10. apr 2024

Ja som mala taký zapáchajúci výtok, mala som baktérie a streptokoka, masívne ložiská. Ale ja som šla hneď k dr. ako akútny prípad na výter. Lieky mi predpísal na základe výsledkov, dovtedy len Rosalgin kázal. Nič iné nedovolil, aby som si to ešte nezhorsila. Takže ráno choď ako akútny prípad.