Silný výtok bez iných ťažkostí

7. okt 2020

Zdravim, cely cyklus mam velmi silny vodnatý výtok, biely, ale na nohavickach je to do zlta, nesvrbi ma nepali, neboli, len je toho dost, ale neviem posudit ci to nie je ok alebo v norme, viem ze hlien je normalny ale neviem kolko, ja musim mat stale intimku, mala som caste mykozy ale pocas nich bol vytok iný ako teraz, az na ten vytok sa teraz citim dobre, preto neviem ci mam ist do gyn alebo to proste brat ako bezny hlien, ale zasa sa mi nepozdava ta farba do zlta, co myslite vy?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelca0510
7. okt 2020

Gynekológ

suzie26
7. okt 2020

Ja som mala nonstop Výtoky intímku som menila aj 5-6x denne smrdelo to strašne no hrozne. Bolesti žiadne svrbenie a pálenie žiadne hygiena pravidelná spodné prádlo len bavlna no a nič mi nepomáhalo. A to roky som takto mala žiadna gyn mi nepomohla. Len kysle mlieko pomohlo na každý výtok .. upravila sa flóra asi

autor
7. okt 2020

@suzie26 vyskusam

autor
8. okt 2020

Ma este niekto nejaku skusenost prosim

rooberta
8. okt 2020

Ja som mala minulu zimu vytok priesvitny bez zapachu nic ma nestipalo, nesvrbelo len ho bolo proste viac, tiez som nevedela ci to mam riesit alebo nie. Az ked som zacala mat neprijemny pocit pri styku som isla ku gyn. Boli to bakterie aj kvasinky liecila ma cipkami, atb a kremami vyse mesiaca a tiez to vyzeralo ze mi dokopy nic nieje. Takze by som urcite isla na tvojom mieste, nech ta pozrie.

autor
8. okt 2020

@rooberta a zabrali cipky atd? ...

rooberta
8. okt 2020

Ano ale az na treti krat

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz