Ahojte v stredu som dostala menzes a mám silný ešte aj dnes hrudky keby idú zo mňa a každú hodinu mením vložky od rána poradíte mi čo pomáha na zoslabenie menzesu len čo vymením hneď to zo mňa vyjde ja už neviem čo mám robiť a to už mám také silné každý mesiac poradíte mi ďakujem
Ak je to takto tak potom smer pohotovosť a pichnu ti injekciu
Gynekológ co na to? Môžeš mať myom, treba ta vyšetriť poriadne. A teraz ak máš také intenzívne silné krvácanie, tak ísť normálne na pohotovost. Kolegyňa tak silno krvácala, až skoro odpadla v robote a musela potom ísť na kyretaz.
@pribinak dúfam že do zajtra to už bude lepsie
@jaskolka ja som mu to nepovedala lebo také silné som až nemala to až teraz posledné mesiace
@gabriela198 ascorutin brat od preveho dňa 3*denne po 2,zistiť hladinu železa a čaj z prasličky roľnej mam stale doma. Praslička spomaluje a zastavuje kramy.
@gabriela198 ahoj,.podobne radim ako vyssie caj z pastierskej kapsicky 3x denne, uvar z 1 polievkovej lyzice suseneho caju, luhuj 10min.
K tomu ascorutin 3x2 tbl. denne
Dr ti moze dat tabletky dicynone na zmiernenie
Ja som takto bola na pohotovosti 2x, ale to uz som menila velku vlozku kazdych 10 min a aj tak ma raz zdrbali, ze ci by som akoze zomrela.
Ak ti nepomoze praslicka, chod k dr kludne zajtra na pohotovost. Ale mala by pomoct.
U Gyn Dr si bola? U mna bol problem s myomom, ktory nakoniec sposobil, ze som krvacala tri tyzdne v kuse a musela som na operaciu.
@gabriela198