Ahojte baby už päť dní mám silnejší hnedý výtok. Nikdy som taký ešte nemala. Nedávno mi praskla cysta tak neviem či to nemôže s tým súvisieť. Čakala som aj krámy a namiesto nich toto... Nemala by som s tým ísť k lekárovi, alebo nie je to príznak tehotenstva? zajtra si plánujem urobiť aj test ráno... Užívam tabletky duphaston ale tým by to byť asi nemalo. Ďakujem za každú reakciu a skúsenosť.
porad sa s gynekologom na stránke www.poradnagynekologa.sk
Tak test bol negatívny ale meria vám si teplotu a ta je stále vysoká nad 37*
@bibkak U mňa to pokračovalo tak, že som mesiac chodila ku gynek.každý týždeň s pozit.tehu testom a on ma stále presviedčal, že pohoda, nič sa nedeje. Až kým som neprekrvácala do brušnej dutiny a bola urgentne hospitalizovaná. 3 operácie a odobratý vajcovod. Máš negat.test, takže sa neboj. Ja si skôr myslím, že ako ti praskla cysta, tak niečo ostalo dnu a treba to vyčistiť. Každopádne by som išla ihneď k lekárovi.
@bibkak A neskúsiš ísť aj k inému? Ja som tiež k tomu predošlému chodila ako na klavír a vidìš ako to zvrzal. Mala som potom ešte jeden MA v 14 tt. Ale teraz už máme 2r. babulku. Ale asi sa to so mnou a tehotenstvami nejak vlečie, bo aj ten pôrod som mala ako čerešničku na torte. Malá bola zle otočená, takže robili CR a nezabral mi spinál, takze som si cisára rodila zaživa kým som neomdlela.
@ludmilaka čožééé to čo s tebou dorobili ..... Ja keď to tu všetko čítam tak tie baby niektoré ma tak plašia... asi by som nemala toľko študovať koníka 🙂 Uvažovala som nad zmenou lekára, ale keď zatiaľ ja si nemôžem na neho sťažovať .... no neviem... ale tento moj problém ma trápi a nedá mi spávať, bt je stále vysoká, krámy mi meškajú.. a vlastne ten hnedý výtok prišiel deń po tom ako som dobrala duphaston. A asi pred mesiacom mi praskla cysta - mala som isť na laparoskopiu ale chvalabohu na poslednú chvílu - že už tam žiadna nie je....
@ludmilaka dnes mi klesla aj bt tak čakám že by som mala dostať tak som zvedavá či to tak sedí podla tej teploty ... ty si nemeriavaš? 🙂 mno robili mi dáku hormonalnu kyretáž v podobe injekcii ... možno aj to napomohlo k tomu prasknutiu cysty a možno to mám ešte z toho dáke dozvuky...
@ludmilaka Prosim Vas, viete mi poradit, v ktorych fazach pit alchemilku? 🙏Dakujem
@stefania100 Juj, to bolo daaaaavno. Ale myslím, že cez MS sa alchemilka nepije. Pokukajte na nete, je tam veľa info.
@bibkak Ahojko, presne toto som mala pri mimomaternicovom tehu. Mne praskol vajcovod. Určite choď k lekárovi, hlavne ak bude test pozitívny.