Ahojte, som 3 tyzdne od kyretu v 11tt a uz 3.den dost silno spinim. Dnes ma zacalo aj sem tam pobolievat na lavej strane podbruska. Neviete ci je to normalne?
@nat28 Ahoj tak ako dlho si ešte špinila? A čo zistili prečo?Ja zajtra budem amť tiež už 3týždne od kyretu a žiaľ tiež mám bolesti akoby vo vaječníku či vajcovode ako náhle ma bodne tak začnem krvácať o hodinu už nič a hoc kedy mám bolesti ako na menzes a potom sa spustí viac krvi sem-tam len hnedé akoby hlien zo starou krvovou a mám aj deň keď vôbec nič :-/ ja som bola v 10tt keď zistili že odumrelo anše dieťatko aj som teplotu mala vdeň čistenia 37,9.Ale nedali mi vôbec žiadne ATB,ba ani železo nepovedali v deň prepustenia ani výsledky z anémie a zrážanlivosti pri kyrete som vraj veľmi krvácala dali mi po zákroku injekciu na zástavu krvácania.
pila som caj z alchemilky a v tehotenstvach som uzivala anopyrin, viem donosit len ked si riesim krv,hoci ziadnu mutaciu krvi potvrdenu nemam
@nat28 Hlavné že máte zdravé detičky 🙂 Ja mám dvoch synov medzi nimi som mala 3 potraty hneď na začiatku bez kyretu 5-6tt a taktiež mám z krvou pred prvým som k hematologičke chodila a riešila krv ja nesmiem nič na riedenie krvi ináč by som vykrvácala,zajtra idem z výsledkami k ženskému čo nazrela donich dnes imunoalergologička tak vravela že mám silnú anémiu ☹ A pauzu aj nám kázal gyn. 3mesiace nuž ja si pauzu dávam do októbra i na rozmyslenie či sa dám vôbec na ďalšie,chceli sme dcérku najmä ja.A mám i strach...
normálne to je po kyrete si ako v šestonedelí po porode može sa striedať hnedé špinenie a normálna čerstvá krv aj niekolko dní............ak je to pobolievanie ako cez menzes možno aj trochu silnejšie /predsalen kyret je zásah do organizmu tiež/ tak je to normálne ak neprestane alebo zosilnie treba ísť k Dr možno nebolo vyčistené všetko a bude treba dočistiť aby si nemala zdravotné problémy potom ty alebo ak to zosilnie može byť aj že je tam po zásahu nejaký zápal a treba ATB
tak isto to može byť už riadny menzes