Ahojte, máte skúsenosť ako zmierniť silné menštruačné krvácanie? niečo pomáha ?Ďakujem
@dadka1997 spomínam to pri každej preventívke.a nikdy nevidí cystu nič.ale ja to mám už 12 rokov .od pôrodu.
12 rokov a do teraz to dr neriešil? Treba zmeniť dr, urcite doplniť železo a pomaly sa dopátrať k problému ..
Ascorutin si skusila uzivat?
@dadka1997 dr vraví že je všetko ok
Ja som mala silné a dlhé krvacanie tiez roky, vratane posledného spinenia 14 dni. Kupila som si vitex jahnaci v dm, užívam len mesiac ale nechapem ci sa stal zazrak, no krvacala som len 9 dni. Uvidím po dlhodobom uzivani. Kiežby to pomohlo.
@summer23456 aj zmiernilo ti to krvácanie?to sú tabletky? vieš mi poslať foto?
Ano su to tablety, 90 ks v baleni, cize balenie mas na tri mesiace.
@summer23456 a iné účinky si zaznamenala?alebo skoro ešte o Tom rozprávať?na začiatku užívania ti nebolo zle zneho?a prečo ho užívaš? nepravidelnú máš menštruáciu?
Mam silnu a dlhu menstruaciu, zle mi nebolo,uzivam mesiac,uvidim ked doberiem cele balenie ake to bude mat ucinky. Ale mala som ju kratsiu tento mesiac
@ja som trpela silným krvácaním dlhé roky, už mi hrozila hysterektómia ale pred mesiacom dr skúsili ešte poslednú možnosť a to Lina Librata. po zákroku som koonečne šťastná. robili mi to na boroch
Skús gynex
Sranda to nie je, treba ist k lekarovi