Ahojte mate prosím niekto skúsenosti so silnými menstruacnimi bolesťami spojenými s vracaním a hnačkou? Ak ano prosím čo pomáha na to?
Samozrejme 😛 odporúčam sledovať svoje telo.. ja som skúsila pár dní pred ms jesť ľahké jedlá, keď sa mi dá tak som bola len na šťavách, počas ms tiež len na šťavách a samozrejme piť veľa vody. Nie som za rôzne pôsty, IF, nejedenie a tak ale toto mi fakt pomohlo.
Tiež mi pomáha zaradenie kvalitnej chlorelly a jačmeňa do jedálnička, pretože telo krásne čistia a dodávajú všetko, čo potrebujeme vrátane železa. Tiež dovedú naše telo do hormonálnej rovnováhy. A poznám baby, ktoré ich jedia pol roka a už majú ms skoro bezbolestnú. Ja to ešte neviem posúdiť, ja zelenáče jem asi 3-4 mesiace ale teda vždy jem tak ľahko a už nechcem skúšať aké to je, keby sa napráskam.. Možno budem mať na to odvahu, keď ich budem jesť dlhšie :D
Ja beriem CBD keďže nie som zástanca liekov a ešte dojčím. Veľmi mi to pomohlo aj na bolesti čo som mala z cysty.
Kombinacia No-SPa a Brufen. A hlavne si to dat okamzite, necakat. Dobry je aj teply vankusik na podbrusko. Z byliniek je dobry caj Gynastan popijat tak tyzden pred menzesom.
Kedysi som mala tieto tazkosti fakt s kazdym menzesom som bola na pohotovosti. No mne zistili nakoniec cysty a miomi tie to vlastne sposobovali
ja bez tabletiek to vtedy nedam.. NOSPA, novalgin, ibalgin, kamilkove čaje, flasa s horucou vodou na brucho, horuca sprcha