Silné bolesti v podbrušku

30. mar 2023

Ahojte, o polnoci som sa zobudila na príšerné bolesti v podbrušku, ani sa to nedá porovnať s tymi najhorsimi bolestami pri menstruacii ake som za 15 rokov mala. Vobec to neprestavalo, zobudila som sa v noci na silne bolesti este 4x, rano to ustupilo a odvtedy je to ok. Nemam dostat ani menzes, uzivam antikoncepciu, pred mesiacom a pol som bola na preventivke a vsetko bolo v poriadku, no velmi ma to v noci vystrasilo, bolo mi z tej bolesti az na odpadnutie a nevedela som, co robit. Nemali ste niektora niekedy taketo bolesti a iba v noci? Ziadne ine tazkosti nemam. Gynekolog ma vie zobrat az v pondelok a neviem ci sa s takym niecim chodi na pohotovost alebo to nie je nic vazne. Dakujem za rady.

monika259200
30. mar 2023

Mne keď sa niečo podobné stalo. Sa mi to stalo 2 dni po prehliadke u gyn kde bolo všetko ok. A bol to nakoniec nejaký zápal v moči. Prišlo to z ničoho nič ukrutné návaly bolesti. Skús skôr obvodnú.

autor
30. mar 2023

@monika259200 vidis, to mi nenapdlo ale pred dvoma tyzdnami som bola na preventivke a v moci som mala krv na dve kriziky, ale nijako sa to neriesilo.

monika259200
30. mar 2023

Vieš ono za dva týždne sa v tebe mohlo hocičo udiať. Išla by som k obvodnej. Mne sa to vtedy stalo asi v sobotu takže som čakala až do pondelku. Ale zbehla by som ste dnes alebo zajtra ráno na tvojom mieste.