Silné bolesti v podbrušku

14. jan 2023

Silné bolesti počas ovulácie..

Ahoj, mabam vždy nepríjemnu ovuláciu,menzes mávam 6dnovy a najhorší je len prvý den,silno krvácam ale bolestí nemam.. no po ms mi hned nastupuje ovulácia a tento mesiac teda hned po ukončení ms na druhý deň som mala spinenie hnedé a ostrú bolesť v lavom vaječníku a podbrušku.. spinila som takto 2 dni a po nich mam doteraz veľké tlaky v podbrušku,je mi nevoľno, dnes mi prišlo velmi zle jednu chvíľu v aute ze sme museli zastaviť. Točí sa mo uz druhý den hlava, nechutí jesť.. Boli ma to dole a ťahá sa to az do konečníka taky tlak a sem tam ostrá bolesť. Včera so mala ten tahavy výtok ako bielko.. , Dnes uz. Je klasický ,no bolestí dnes asi najhoršie.. ked stojím dlhšie mam pocit ze mi odpadne cely spodok,.. mávam ovuláciu takúto nepríjemnú no az takto extrémne je to prvý raz.

Este podotknem, s mužom sme pohl.styk mali pred ms a po nej ale prerušovaný,.. deti sme splodili cielene , takže neplánovane tehotenstvo vylučujem.

Ak je toto ozaj ovulácia, prosím čo mi môže pomôcť aby nebola az taká bolestivá?

janula2511
14. jan 2023

Ako keby si o mňe písala.dettó to isté.rozmyslam nad HAK.to neni riešenie každý mesiac pravidelne sa pchať ibalginom.

autor
14. jan 2023

@janula2511 súhlas, ja nechcem antiku ani ine hromony 🤕 po prvom pôrode som mala strašne silnú menštruáciu, musela som si dávať popôrodné vložky prvé dni a noci.. no ovulácia bola ok a teraz ms je fajn ale ta ovulka je otrasná

Rozmýšľam este nad jedným dieťaťom,ale fakt sa aj bojim že či by to potom nebolo este horšie a nelutovala som 😀

barborkabar
25. jan 2023

no keď to nevieš ako to bude, to toto zistíš až keď to skúsiš, ale teda aj u mňa sa toho pôrodom a tehotenstvom veľmi veľa zmenilo. Ale našťastie ja nemám problémy mesiac, čo mesiac. Mne stačí, keď ma chytia bolesti, že si dám Cetalgen a potom mi je už dobre. Hormonálku tú by som nechcela ani za svet. Mala som isté obdobie a teda to bola divočina. Aj moje nálady, aj pocity pre menzesom 😀

janulicka24
25. jan 2023

@barborkabar tak to su hormony a dokazu kadeco, to je fakt, takze s tym velmi opatrne :/

gdulskadarina
26. jan 2023

suhlasim s tym, co ste tu pisali, najma kazdy organizmus je iny a to treba aj tak brat a najma porod, tehotenstvo, hormony to dokaze kadeco pomenit 🙂 ako dlho ked mas ovu tie bolesti trvaju?

autor
26. jan 2023

@gdulskadarina no uz to prešlo, trvalo to pár dní ..asi cca 5? Potom.uz bolo.dobre.. a teraz mam PMS zas 🙈😃 čiže nálady, nervozita a obcas silné pichnutie az krč vo vaječníkoch..

gdulskadarina
26. jan 2023

ked nie jedno, tak zase druhe, nas zeny musi furt nieco dobehnut, furt musime s niecim bojovat, to si chlapi ani len predstavit nevedia 😀 tak teraz si rada, ked ti da kazdy klud, hej? 😀

autor
26. jan 2023

@gdulskadarina presne , len pár dní v mesiaci je vlastne ok 🙈 to teda, stekam ako pes, úplne frigidna som zrazu a o mastných vlasoch a pleti ani nehovorím 😃 proste otrasné

gdulskadarina
26. jan 2023

viem presne o com hovoris, tiez ma to caka za par dni a uz mi taky svieti na lici a bolavy, nervozna som z toho 😀 a teda muz nad ranom zachrapal a normalne som sa zobudila a ma to nahnevalo 😀 😀 cize uplne ti rozumiem 😀