Ahoj zienky mam silne bolesti v podbrusku take zvlasne pichanie v jednom potom druhom vajecniku alebo oboch boli ma este k tomu brucho ako keby ma niekto rezal mam 8 dni do ms . Ale to to som nemala. Mala som s muzom cely mesiac nechraneny styk (prefusovanu suloz) aj cez plodne dni .mozem mat zapal ?
@kvietok227 Smer pohotovosť, ak sa do troch hodín od začiatky bolesti neuvolnia vetry. Toto môže byť aj vážny akútny problém.
@charity mna nezduva len ma boli bruchu skor povedane cely spodok a hlavne maternica a vajecniky fnes je to extrem hlavne ked lezim
@charity mam dve male deti doma manzel cestuje do roboty neviem ak rano to neustupi pojdem na gyndu
@katka1981 neviem nikdy som nemala problem iba ked som bola tehu ale to si nemyslim ze som bojim sa ci som nenachladla alebo zapal nechytila
@kvietok227 Zaoal by mal tepat. Mala by si mat zvysenu teplotu.
Bala by som sa mimomaternicoveho, slepaku, cysty na vajecniku... Pri nahlej silnej bolesti brucha to je na nemocnicu.
@kvietok227 kludne môžeš mať zápal,nemusiš mať ani teploty,adnexitída sa bezne prejavuje len bolestou.Kludne to môžu byt vaječníky,uroinfekt,slepák,
@kvietok227, pokial vydrzis do rana, tak chod rano k dr., ak mas pocit, ze je to nieco co si vyzaduje pohotovost, tak radsej chod, ozaj neviem co citis, nepoznam to. Ale urcite chod najneskor zajtra k dr.
@kvietok227 Ako dopadli tie bolesti? Ja mam podobne, tak by som chcela vediet Tvoju skusenost.
@kvietok227, ako prve si urob nejaky caj na uvolnenie vetrov a pokial sa ti neulavi, tak chod zajtra k dr., daj si vysetrit moc a zbehni na gyndu, nemala som nikdy nic take, ale takto by som ja postupovala.