Ahojte,
Chcem sa soytat ze ci ma z Vas niektora ak pijete alchemilku pred aj pocas MS. Vacsinou mi troska pomaha. No potom mam silnu ovulaciu vzd yviem kedy je a obcas zajde az tak ze vraciam , troska krvi. Je to normalne? Mam obmedzit alchemilku pocas ms ? Mate niekto skusenosti?
Dakujem
@simsalabim nie teraz pozeram zle som to napisala asi mi oreskocila veta :/ myslela som ze troska krvacam ako taka silna ovulacia je . Dakujem za upozorneniw
toto iste sa stalo po alchrmilke aj mne. krv 2 dni a bolesti na nevydrzanie ale bola som spokojna ze ju mam 🙂
Ahojte prosim vas poradte.Mate niektora z vas podobny problem?uz vyse mesiaca pocitujem bolesti v podbrusi a tlak na mechur😕bola som u urologa urobil mi vysetrenie a nic tam nenasiel..na citologiu sa chystam..aj u gyn som bola.Povedal mi ze bolest ktoru pocitujem moze byt sposobena ze sa mi tvori privela vajicok na oplodnenie co nechapem ja sama ani on..neberiem ziadne hormonalne lieky.Donedavna som takyto problem nemala...😕😕odporucil mi antikoncepciu.Mali ste niektora z vas podobny problem?
Aj ja som mala silne bolesti. Alchemilku som pila o 1 do 15dc a ovulaciu som mala 27dc. Viete poradit co sa tym este moze zmenit? Je mozne ze aj ms meska kvoli tomu? Meska mi 1 den a lutalnu fazu som mala 9 dni
@ladylili ak som to dobre pochopila, vracias krv. Vracanie krvi nie je normalne, sla by som k dr.