Silná menštruácia v šestonedelí

nikinikiniki8
5. apr 2023

Ahojte baby. Zajtra mi konci šestonedelie po cisárskom. Už dávno som nekrvacala, mala som už dlho len výtok sem tam a potom už dlho nic. Bola som úplne v pohode, mali sme už aj sex🙈 a všetko bolo v poriadku. Pred 3 dňami som sa vrátila z dlhej prechádzky a zrazu sa ki spustila krv. Najprv som si myslela že či sa ešte necistim, sle čítala som že ak nekojim, tak to môže byt už menstruacia. Teraz to tak už aj cítim, no je to strašne silne… predtým som sa s takou silnou menštruáciou ešte nestretla, vždy som mala tak normál… mali ste to niektorá takto? Že to prvé bolo naozaj silne? Začínam mať z toho normalne stavy, ak dlhšie ležím a vstanem, normalne sa to zo mňa vyleje, je to dosť nepríjemne… akože zatiaľ čo som čítala nejaké články tak môže byt že krvacam viac a že lekára stačí vyhľadať ak náhodou krvacam viac ako týždeň.. čo vy na to?

janinah
5. apr 2023

Volať gynekológovi,od zajtra má kopu lekárov voľno až do budúcej stredy

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia851
5. apr 2023

@nikinikiniki8 zavolaj gynekológovi

bluemoon24
5. apr 2023

@nikinikiniki8 ja jsem po porodu mela tak silnou menstruaci, ze jsem silny tampon menila po hodine + jsem to jeste jistila poporodni vlozkou, klasicka mi protekla hned 🤦🏻‍♀️ volala jsem na gynekologii a rekl mi, ze je to ok. Po pulroku se to trochu zlepsilo.

cookie29
5. apr 2023

po porode sa telo zmeni, aj vsetko. mne tie najvacsie tampony vydrzali tak 1/2 - 3/4 hodiny. Takze ziaden stres, pokial to nesmrdi. Kedy mas kontrolu po 600 nedeli?
Ale ak to bude trvat dlhsie, poradila by som sa, lebo silne straty mozu sposobit aj anemiu a pod.

sundew
5. apr 2023

@nikinikiniki8 ja by som zavolala nech ta pozrú pre istotu ci je to naozaj menstruacia