Mam 45 rokov a posledné dva roky riešim problémy so silným krvácaním počas menštruácie. Začalo to tak, že bola silná až príliš, ale vždy som to nejako prežila. Neskôr som to riešila u gynekológa. Dodnes tvrdí, že sú za tým hormóny. Brala som rôzne lieky. Teraz som mala poslednú hormonálnu injekciu a čakala po skončení kontrola. Ale od piatku poobede mám také krvácanie, bolesti,idú so mňa zrazeniny obrovské,že som nebola schopná ani do prace. V auguste som bola na kyretazi a pomohlo to na mesiac. Od vtedy som brala injekcie každý mesiac Môj gynekológ mi povedal, že ak nepomôžu bohužiaľ. Zajtra ráno idem k nemu,. Dosť sa bojím, lebo o maternicu nechcem prísť.. Mali ste to niekto? Na prehliadkach mi nezistili ani lyom, ani polypy. Za každú radu bude my vďačná.
@ikissedagirl to som nikdy nepočula
@bambulienka25 nie nikto nič
@cukroska mne pomohla obyč.joga,gynekologicka odporucila hormonalnu,cvicila som aj doma.A kúra Gynex,to som dala tak 2x a bolo to ovela lepšie,alchemilka.Bola som sice dost mladsia ako ty a robila som to hlavne kvoli otehotneniu,ale super bolo ako sa menzes pekne upravil a zoslabol
@cukroska este v najhorsich fazach prve 3-4dni som mala na predpis Pambu.
@cukroska hormony?a to sa neda nejak medikamentozne upravit? Na stitnej si bola co sa to takto zhorsilo?
@babydesire už dva roky to iešim. Brala som aj hormonálne lieky, injekcie, podstúpila kyretaz, naposledy injekcie Agolutin a po poslednej čistá katastrofa!! Teraz mi nasadil Norethisteron, maltofer a Dicynone. Tak uvidíme. Ale vyzerá to, že zrejme bude musieť vybrať maternicu. S bylín som skúšala aj stále pijem rôzne čaje, žiaľ bez efektu.
@cukroska skusala si aj tinkturu z pastierskej kapsicky? ta by mala vseobecne znizovat krvacanie, vratane menstruacneho
napriklad https://vitalis-bioshop.sk/product/kapsicka-tin...
@cukroska caj v sebe nema taku koncentraciu aktivnych latok aby dostatocne zaucinkoval, ked uz, tak skuste nejaky vyzivovy doplnok kde su 100% vytazky z rastlin. viem ze na regulaciu hormonov a problemoch so silnym menzesom sa pouziva napriklad dioskorea hunata, u nas to nikto nepozna, dozvedela som o nej v kanade :D tam ju bezne odporucaju lekari: https://forcex.sk/dioskorea-hunata-wild-yam-por...
@cukroska ☹ joj,tak hlavne nech to dobre dopadne, vramci moznosti
hormonalna joga? 🙂