Silná menštruácia

nikolca
24. sep 2023

Prosim vas ako zmiernim silnù menštruaciu?dnes mam piaty den a je neskutočne silna mam pocit že čuram taka je silna miestami idu zo mba veĺke hrudky zrazenej krvi bola som aj u gynekolkoga všetko ok predpisal mi tabletky no nepomohli akurat mi predlžili ms niekedy mavam aj 10 dni pijem čaje alchemilku rebriček a vôbec mi to neutlmuje som už z toho unavena asi mam aj malo železa

luccija
24. sep 2023

@nikolca ísť znova k lekárovi môže Ti dať Norethisteron zastaví krvácanie do 2 dni.Zatial ascorutin.Nemas myom?

katarinkalilly
24. sep 2023

@nikolca alchemilka by sa cez ms nemala piť

pribinak
24. sep 2023

@nikolca tie caje zrus. A zajtra k lekárovi. V lekárni bez receptu kúpiš ascorutin

nikolca
autor
24. sep 2023

@pribinak a vyšetri ma aj keď mam stale ms?ani neviem kedy mi skonči dnes som už minula cely balik vložiek

pictbridge
24. sep 2023

Pichnú ti injekciu na zastavenie ja to tiež mávam. Upokojí sa to po injekcií budeš špiniť trošku.

pribinak
24. sep 2023

@nikolca však ti urobí sono cez brucho, pozrie či nemáš cystu. Pichne injekcie na zastavenie krvácania.

nikolca
autor
24. sep 2023

@luccija asi nemam povedal že som v poriadku dal mi akesi lieky len neviem ako sa volali no mne to spôsolilo pravy opak

nikolca
autor
24. sep 2023

@pictbridge a to prosim ťa chodiš každy mesiac na injekciu?

januska12323
24. sep 2023

Za jeden deň balík vložiek 😳 potrebuješ poriadne vyšetrenie, nedaj sa odbiť.

janetinka27
24. sep 2023

@nikolca ahoj, cez aplikaciu v mobile zdravotnej poistovne by si mozno nasla nazov lieku.
Caj urcite pastierska kapsicka polievkovu lyzicu suseneho caju zalej vriacou vodou a luhuj aspon 10 minut, pi trikrat denne.ascorutin 3x2tbl denne, ale mne nepomahal, no mnohym ano.su tbl dicynone, ktore sa mozu uzivat kazdy mesiac, ja som ich brala par mesiacov,zmiernuju krvacanie.
Teraz ti moze dr pichnut mem injejciu alebo injekciu dicynone.
Treba zistit, preco tak krvacas, dr ta vysetri aj pocas krvacania, su na to pripraveni.
Zmykaj si zatial citrony a kup si tu pastiersku kapsicku.

nikolca
autor
24. sep 2023

Kočky ďakujem vam zajtra zajdem k doktorovi lebo ozaj asi tym že stracam veĺa krvi som taka unavena malatna

pictbridge
24. sep 2023

@nikolca samozrejme ze nie. Naposledy som bola kvôli operácii lebo som mala menštruáciu a išla som na sterilku tak mi ju museli zastaviť. Možno som bola 3 krát od pôrodov.

alesta
15. okt 2023

@katarinkalilly @nikolca
mne práve alchemilka počas pomáha, mám rovnaký problém a pijem 2 x denne 1/2 l a vždy do pár minút po vypití cítim rozdiel