Ahojte po porode mam extra silnu menstruaciu idem na svadbu poradte ako ju zmiernit aby som na svadbe nevykrvacala na lieky uz je neskoro citron uz nepomaha dakujem 🙂
Veru ascorutin, a veľký tampón alebo nočná vložka a na to menštruačné nohavičky. Tie vieš kúpiť aj v kamenných predajniach v DMku, Lindex.
@alex5896 ahoj,mám to podobne,nepomohla ani liečba atď,ale to je o inom.Ascorutin si daj 3x4tbl,Pambu ak ešte existuje ti pošle gynekológ recept,zavolaj si ak už nemôžeš ísť na injekciu.Este Norithestiron,ale to je hormonálny koktejl a rozhodí cyklus.Avsak ak sa berie dlhodobo,reguluje menzes.Jednorazovo ti posunie
@kubkovamama doktor neporadil ze je neskoro na lieky ....
Ascorutin je na predpis? Zatial som sibdala aspon zelezo
@alex5896 moze ti este predpisat dicynone kapsuly, ale narychlo to zazrak neurobi. alebo ak krvacas zbytocne nezdravo dlho, moze ti dat injekciu na zastavenie. ascorutin 3x2 tbl denne plus caj z kapsicky pastierskej z lekarne (ak nezozenies, urob si z rebricka) 3x denne z polievkovej lyzice suseneho caju, zalej vriacou vodou a luhuj 10 min. caj mne zabera najviac.
neviem ako velmi krvacas, kolko vloziek denne? ak to nie je krvavy lejak, tak proste budes viac sediet, das tampon a vlozku. bude ti to stacit aspon na hodinu? ak nie, nesla by som na svadbu (bez wc nevydrzis a pretecies).
ja nosim na silne krvacanie aj take jednorazove gate na unik mocu z dm drogerie, ale hlavne doma, do spolocnosti by som si ich dala uz len v extremnom pripade. mam aj latkove kvalitne menstruacne gatky, ale tie pri silnom krvacani tiez nevydrzia viac ako vlozka s tamponom.
@alex5896 ascorutin si kúp. A injekcia od gyndy.