Silná menštruácia

alex5896
16. sep 2022

Ahojte po porode mam extra silnu menstruaciu idem na svadbu poradte ako ju zmiernit aby som na svadbe nevykrvacala na lieky uz je neskoro citron uz nepomaha dakujem 🙂

macilaci
16. sep 2022

@alex5896 ascorutin si kúp. A injekcia od gyndy.

pinkgirl
16. sep 2022

Veru ascorutin, a veľký tampón alebo nočná vložka a na to menštruačné nohavičky. Tie vieš kúpiť aj v kamenných predajniach v DMku, Lindex.

kubkovamama
16. sep 2022

@alex5896 ahoj,mám to podobne,nepomohla ani liečba atď,ale to je o inom.Ascorutin si daj 3x4tbl,Pambu ak ešte existuje ti pošle gynekológ recept,zavolaj si ak už nemôžeš ísť na injekciu.Este Norithestiron,ale to je hormonálny koktejl a rozhodí cyklus.Avsak ak sa berie dlhodobo,reguluje menzes.Jednorazovo ti posunie

alex5896
autor
16. sep 2022

@kubkovamama doktor neporadil ze je neskoro na lieky ....

alex5896
autor
16. sep 2022

Ascorutin je na predpis? Zatial som sibdala aspon zelezo

luccija
16. sep 2022

@alex5896 aacorutin je bez predpisu a je vyborny

miriam11
16. sep 2022

@alex5896 ascorutin po 2 tablety 3x denne.

janetinka27
16. sep 2022

@alex5896 moze ti este predpisat dicynone kapsuly, ale narychlo to zazrak neurobi. alebo ak krvacas zbytocne nezdravo dlho, moze ti dat injekciu na zastavenie. ascorutin 3x2 tbl denne plus caj z kapsicky pastierskej z lekarne (ak nezozenies, urob si z rebricka) 3x denne z polievkovej lyzice suseneho caju, zalej vriacou vodou a luhuj 10 min. caj mne zabera najviac.
neviem ako velmi krvacas, kolko vloziek denne? ak to nie je krvavy lejak, tak proste budes viac sediet, das tampon a vlozku. bude ti to stacit aspon na hodinu? ak nie, nesla by som na svadbu (bez wc nevydrzis a pretecies).
ja nosim na silne krvacanie aj take jednorazove gate na unik mocu z dm drogerie, ale hlavne doma, do spolocnosti by som si ich dala uz len v extremnom pripade. mam aj latkove kvalitne menstruacne gatky, ale tie pri silnom krvacani tiez nevydrzia viac ako vlozka s tamponom.