Silná bolesť vaječníka počas brania hormonálnej antikoncepcie

iskrickaa
4. dec 2018

Ahojte,

Piaty mesiac beriem hak, teraz som si dala druhu tabletku z noveho blistra a priserne ma boli pravy vajecnik akoby som ovulovala. Len pred par dnami mi skoncil menzes, teda krvacanie z hormonalneho spadu. Neviete, co to moze byt?
Dakujem.
Dakujem.

milus777
4. dec 2018

Mala som to uz par krat pri uzivani hak. Ked som s tym bola u dr tak ze sa mi urobila cysta ale po kontrole po ms tam uz nebola. Asi 3 krat som to uz mala. Presne ako pises. Bolest jedneho vajecnika. Aj dva tyzdne ma to bolo... Pockaj a uvidis ci ti to prejde. Ak by bola bolest silna tal skoc k dr...

iskrickaa
autor
4. dec 2018

@milus777 Ahoj, bolelo to tak velmi, ze som si dala 4 ibuprofeny. Odvtedy som ok. Citim ten vajecnik ako dutu bolest, ked si akoby pobucham po zadku. Divne, ked som hak brala takmer 20 rokov dozadu ako 20 rocna, nikdy sa mi nic take nestalo...

milus777
4. dec 2018

@iskrickaa ano presne taku bolest aj ja mam. Vzdy som letela k dr a povedal ze neskodna vodna cysta. Ze mam nasadit wobenzym a ze sa vstrebe. Po dalsej ms uz jej nebolo... Mna bolelo tak ze aj pri curani a velkej potrebe...

iskrickaa
autor
4. dec 2018

@milus777 tabletky som zacala brat kvoli velkym bolestiam pri ms. Necakala som, ze teraz budem pre zmenu "cystovat". A prsia ma bolia nonstop. Este to par mesiacov zoberiem a potom vysadim, mozno sa to upravilo a uz ma brucho nebude tak boliet.

janka_01
7. okt 2022

@milus777 tiež mám taký problém, nemôže to byť aj ovulacia?

milus777
10. okt 2022

@janka_01 ak užívas hák tak by nemala...ale mne sa tiež cysty robili tak neviem ako to je ...

janka_01
11. okt 2022

@milus777 skúšala som robiť aj ovulačne testy a nič tak neviem. Netuším, bolela ma len oblasť nad slabinami pri panve, podbruško vôbec. Aj to trvalo len 1 deň