Silná bolesť v podbrušku. Sú to zrasty?

epsondell
1. okt 2017

Ahojte dievcence. Chcem sa poradit ci nahodou niektora nemate podobne problemy a co vam zistili. Ide o to ze ked je vonku chladno v momente brutalne citim vajecniky, mam krce. Pompar hodinach to prejde. Je to naozaj neprijemne a dost ma to obmedzuje. Obliekam sa myslim poriadne, ale aj tak. Pred tyzdnom som mala preventivku a vsetko je v poriadku nenasiel sa absokutne ziadny problem pri sone ani pri vysetreni. Stery negativne, ja som ozaj myslela ci to nie je zapal, ale nie je. Vysetrenie mocu tiez ok. Mam za sebou 2 gynekologicke operacie, uvazujem ci to nemozu byt zrasty. Len inak nemam ozaj ziadne problem, len ta neuveritelna bolest v chlade. Mate niektora skusenisti s niecim podobnym?

snehuuulienka
1. okt 2017

@epsondell áno ak je vsetko oki,môžu to byť uz potom jedine len tie zrasty,daj sa na alternatívnu medicínu,navštív dobru bylinkarku,skús pogooglit niečo....

adam2506
1. okt 2017

@epsondell Ja po troch sekciách a jednej chir.operácií cez to isté miesto.Bolesti sú nepravidelné cca 3-4 dni v mesiaci a neznesiteľné hlavne v noci.Bolí to viac na pravej strane,vyžaruje to cez bedro až po koleno.Zaberá na bolesť Algifen kvapky .Tiež mi nič nezistili.

epsondell
autor
1. okt 2017

@adam2506 takze tie bolesti nemas pocit aby nieco vyvolavalo? Proste len hocikedynzacnu a je to ano? Lebo ja to takto nemam. Ja mam strasne bolesti naozaj iba ked som dlhsie v zime. Vtedy je to fakt brutal a boli ma to potom pri chodzi aj v klude ale to menej.

adam2506
1. okt 2017

@epsondell Neprišla som nato čo ich môže vyvolávať,je nemám rada teplo ,takže aj keď má ,,ofúkne,, ale chlad tú bolesť znásobuje tak si omotám šál okolo brucha a najlepšie je mi keď sedím.Niekedy je tá bolesť ako pôrodná.

adam2506
1. okt 2017

Možno má tá bolesť aj súvis s fyzickou záťažou.Ja som si to aj zapisovali do kalendára ako sa opakuje kôli ovulácií,ale nemalo to súvis.Možno sa raz odhodlám na kolonoskopiu 😧Či to nepochádza z čriev

epsondell
autor
2. okt 2017

@adam2506 No ja tie bolesti mam aj ked len sedim dlhsie niekde kde je zima, to sommsi tirez odsledovala ci to nesposobuje namaha/urcuta faza cyklu. Ale naozaj nic. Proste je to sposobene len a len zimou.

snehuuulienka
2. okt 2017

@epsondell kedy bola naposledy robená gynek.operacia??

adam2506
2. okt 2017

12/2013 ale ja to mám asi od 7/2008

epsondell
autor
2. okt 2017

@snehuuulienka 2011. Bolesti v chlade mam asi od r2013

epsondell
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
adrianaada44
2. okt 2017

Ahoj mam zrasty a neviem ci to ma spolocne s tehotestvom mala niektora zvas to iste a nemohla mat deti??

snehuuulienka
3. okt 2017

@adrianaada44 sú ženy,ktoré zrasty majú a otehotneju aj napriek tomu....

adrianaada44
3. okt 2017

@snehuuulienka no hej ale. Ale ja nemozem us 8 rokou stale mam sylne bolesti chodim aj na prehliatky a nic stym moj ginegolok nerobi

adrianaada44
3. okt 2017

@snehuuulienka aj ty mas zrasty ??

snehuuulienka
3. okt 2017

@adrianaada44 treba Ti to pozrieť operačne laparoskopicky...jedine tak sa dá zistiť či sú tam alebo nie. A nie ja ich nemam

adrianaada44
3. okt 2017

@snehuuulienka mam zrasty moj doktor povedal aj zveene vajicko mam a povedal ak budem mat bolesti posle ma na laparoskopiu ale stale nic .

adrianaada44
3. okt 2017

@snehuuulienka nievies kto mal zrasty a ci pri octraneni otehotnila??

snehuuulienka
3. okt 2017

@adrianaada44 pri laparoskopii ti hneď zistia aj priechodnosť cez vajíčkovody kontrastn.látkou

adrianaada44
4. okt 2017

@snehuuulienka dakujem

marci987
3. júl 2019

@epsondell Ahoj, mas stale tie bolesti v chlade? Ja mam tiez,uz vyse roka.