Ahojte dievcence. Chcem sa poradit ci nahodou niektora nemate podobne problemy a co vam zistili. Ide o to ze ked je vonku chladno v momente brutalne citim vajecniky, mam krce. Pompar hodinach to prejde. Je to naozaj neprijemne a dost ma to obmedzuje. Obliekam sa myslim poriadne, ale aj tak. Pred tyzdnom som mala preventivku a vsetko je v poriadku nenasiel sa absokutne ziadny problem pri sone ani pri vysetreni. Stery negativne, ja som ozaj myslela ci to nie je zapal, ale nie je. Vysetrenie mocu tiez ok. Mam za sebou 2 gynekologicke operacie, uvazujem ci to nemozu byt zrasty. Len inak nemam ozaj ziadne problem, len ta neuveritelna bolest v chlade. Mate niektora skusenisti s niecim podobnym?
Možno má tá bolesť aj súvis s fyzickou záťažou.Ja som si to aj zapisovali do kalendára ako sa opakuje kôli ovulácií,ale nemalo to súvis.Možno sa raz odhodlám na kolonoskopiu 😧Či to nepochádza z čriev
@epsondell kedy bola naposledy robená gynek.operacia??
12/2013 ale ja to mám asi od 7/2008
@snehuuulienka 2011. Bolesti v chlade mam asi od r2013
Ahoj mam zrasty a neviem ci to ma spolocne s tehotestvom mala niektora zvas to iste a nemohla mat deti??
@adrianaada44 sú ženy,ktoré zrasty majú a otehotneju aj napriek tomu....
@snehuuulienka no hej ale. Ale ja nemozem us 8 rokou stale mam sylne bolesti chodim aj na prehliatky a nic stym moj ginegolok nerobi
@snehuuulienka aj ty mas zrasty ??
@adrianaada44 treba Ti to pozrieť operačne laparoskopicky...jedine tak sa dá zistiť či sú tam alebo nie. A nie ja ich nemam
@snehuuulienka mam zrasty moj doktor povedal aj zveene vajicko mam a povedal ak budem mat bolesti posle ma na laparoskopiu ale stale nic .
@snehuuulienka nievies kto mal zrasty a ci pri octraneni otehotnila??
@adrianaada44 pri laparoskopii ti hneď zistia aj priechodnosť cez vajíčkovody kontrastn.látkou
@snehuuulienka dakujem
@epsondell áno ak je vsetko oki,môžu to byť uz potom jedine len tie zrasty,daj sa na alternatívnu medicínu,navštív dobru bylinkarku,skús pogooglit niečo....