Ahojte kočky,
píšem sem 1.krát pretože sa u mňa naskytol problém a chcem sa s vami poradiť..
Užívala som antikoncepciu KarHleight cca 2,5 roka.Momentálne sú to 2 mesiace od ukončenia užívania antikoncepcie..1.mesiac som mala cyklus 35dni z čoho som bola rozladená nakoľko si moje hormóny začali robiť so mnou čo chcú..2.mesiac priateľovi pri pohlavnom styku trocha "ušlo" a cca po tyzdni sa mi vo vytoku objavilo asi 2 dni trocha krvi (nič hrozne,vyzeralo to ako uplne číri výtok len s trochou krvi) .A momentálne mam zasa cyklus 42dní a menzesu nikde..Samozrejme ,že by som šla ku gynekologovi,no akurát sme sa prisťahovali do Nemecka a ešte nemám zdravotné poistenie a bez toho to nejde...Nehovoriac o mesačnej čakacej dobe dokial sa na gyndu vôbec dostanem..Test som si robila pred 9 dňami a bol negativny..Máte prosím vás niektorá podobnú skusenosť ako ja?Vopred ďakujem za reagovanie na príspevok..veľmi mi tým pomôžete
Ja, napr, mam sialeny cykkus prave, ked cestujem alebo mam vela prace.Mozno aj zmenou zivot cyklu to mas rozhodene.
@chloesisa po vysadeni antikoncepcie je uplne normalny sialeny cyklus az do cca 8 mesiacov, rovnako ako ked zena ukonci kojenie, tak sa hormony a ich produkcia musi upravit... ja by som sa skludnila a proste si dala cas, nech sa to spravi, samozrejme za konzultaciu s odbornikom, gynekolgom som, lebo okrem hormonov sa vzdy moze nieco vnutri diat, co na koniku virtualne nevyriesis....