Sfarbené znamienko na prsníku

sjuu1998
5. feb 2021

Dobrý deň prajem. Dnes som si detailnejšie prezrela znamienko, które mam na prsníku. Môžte mi povedať či máte niečo podobné? Určite sa chystám navštíviť v najbližších dňoch kožnu lekárku. No na internete som si kade čo prečítala a začínam mať strach 😒 ďakujem

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luckalukas_1
5. feb 2021

vyzera ako obycajne znamienko 🤷je pekne ohranicene, nemusis sa bat

sjuu1998
autor
5. feb 2021

@luckalukas_1 skúsila som to priblížiť. Najviac ma znepokojuje ta čierna skrvna 😒

matvejka125
5. feb 2021

@sjuu1998 mne dala dr takéto znamienko vybrať

avril299
5. feb 2021

ahoj, odbornu radu Ti sice nedam, ale mala som nieco podobne, dokonca viacero znamienok takychto a lekarka mi ich povyberala a boli neskodne, len mali viac pigmentu urcite si necitaj kadeco po internete, len sa zbytocne vystrasis a vobec nic vazne to nemusi byt. objednaj sa ku koznej, nech Ti to skontroluje, pripadne Ti odporuci odstranenie a budes mat s tym pokoj 🙂 drzim palec

matvejka125
5. feb 2021

@sjuu1998 daj si ho skontrolovať u kožnej a uvidíš najlepšie ako ho posudi

luckalukas_1
5. feb 2021

@sjuu1998 ta cierna skvrna je len silnejsi pigment podla mna🙂 daj to pozriet koznemu aby si bola pokojna

ciarraa
5. feb 2021

podla mna je uplne v poriadku, nesvrbi ta len kvoli materialu oblecenia?

gbgb
5. feb 2021

@sjuu1998 ja som tiez mala kadejake farby. Vsetky boli ok u koznej a to som bodkovana jak lienka. Mne zas strasne rastu..

1mina
5. feb 2021

ja by sa nebala uplne presne taketo iste mam ako cez kopirak a tiez na prsniku ,,, isla som ku koznej sa spytat ci nevybrat a zhodnotila ho ako uplne v poriadku a ked som sa pytala ci nevybrat povedala (teraz som tehu) ze ona by to nechala teraz tak aby to neposkodilo aj kojenie a keby sa s nim potom nieco dala neskor vybrat

sjuu1998
autor
5. feb 2021

@ciarraa práveže mňa nesvrbi vôbec. Len sa mi nepozdáva ta čierna farba. A mam pocit, že je väčšie ako bolo v minulosti

ludinka
5. feb 2021

@sjuu1998 ja som mala niečo podobné a mne ho kožná vypália dusikom, nestresuj zbytočne, samozrejme zajdi na kožné.