Dobrý deň prajem. Dnes som si detailnejšie prezrela znamienko, które mam na prsníku. Môžte mi povedať či máte niečo podobné? Určite sa chystám navštíviť v najbližších dňoch kožnu lekárku. No na internete som si kade čo prečítala a začínam mať strach 😒 ďakujem
vyzera ako obycajne znamienko 🤷je pekne ohranicene, nemusis sa bat
@luckalukas_1 skúsila som to priblížiť. Najviac ma znepokojuje ta čierna skrvna 😒
@sjuu1998 mne dala dr takéto znamienko vybrať
ahoj, odbornu radu Ti sice nedam, ale mala som nieco podobne, dokonca viacero znamienok takychto a lekarka mi ich povyberala a boli neskodne, len mali viac pigmentu urcite si necitaj kadeco po internete, len sa zbytocne vystrasis a vobec nic vazne to nemusi byt. objednaj sa ku koznej, nech Ti to skontroluje, pripadne Ti odporuci odstranenie a budes mat s tym pokoj 🙂 drzim palec
@sjuu1998 daj si ho skontrolovať u kožnej a uvidíš najlepšie ako ho posudi
@sjuu1998 ta cierna skvrna je len silnejsi pigment podla mna🙂 daj to pozriet koznemu aby si bola pokojna
podla mna je uplne v poriadku, nesvrbi ta len kvoli materialu oblecenia?
ja by sa nebala uplne presne taketo iste mam ako cez kopirak a tiez na prsniku ,,, isla som ku koznej sa spytat ci nevybrat a zhodnotila ho ako uplne v poriadku a ked som sa pytala ci nevybrat povedala (teraz som tehu) ze ona by to nechala teraz tak aby to neposkodilo aj kojenie a keby sa s nim potom nieco dala neskor vybrat