Ahojte som bezradná , priateľ to odmieta riešiť a takto trpíme a trpí tým aj náš vzťah. Priateľ trpí predčasným vyvrcholením, niekedy vydrží úplne krátko niekedy ide hneď po vniknuti som z toho sklamaná lebo potom si to ani ja neuzijem , lekára navštívil asi pred 3 rokmi kedy mu povedal že všetko je v poriadku ale ani za tie 3 roky sa to nezmenilo a od vtedy návštevu lekára odmieta . Sex máme tak raz do týždňa čo je ozaj malo a myslím si či aj to nieje príčina. Ďakujem za každu radu čo by mohlo pomôcť.
Myslím, že @barbora0308 to opísala úplne presne a jasne. Pokiaľ nie si spokojna a on nie je ochotný s tým nič robiť, potom takýto vzťah nemôže vydržať.
skuste 2 kondomy
Áno pravdepodobne bude príčina to, že máte sex 1x do týždňa... my sme na tom po pôrode rovnako a tiež sa muž hneď urobí... keď sme mávali častejšie sex tak vydržal v pohode dlhšie ... skúste mat častejšie sex ak sa dá a uvidíš 😀
A prečo nepokračujete po jeho orgazme? Muž vtedy vydrží podstatne dlhšie.
To ze sa chlap "spravi" skor je uplne bezna vec...otazne je, ci je nasledne ochotny uspokojit aj partnerku, ci uz opakovanym sexom alebo existuje mnozstvo inych sposobov, ktore asi nemusim popisovat.
Toto je dovod na rozchod iba vtedy, ak to ma priatel na haku a on po uspokojeni povazuje "svoju ulohu dokoncenu". Potom, je lepsie ak sa rozidete, kedze si mu ty aj tvoje potreby uplne ukradnute.