Ahojte baby o tri dni mi konci šestonedelie myslite že už by sme mohli s partnerom vyskusat sex s kondomom? Ďakujem z normálne odpovede
Najprv by som behla na kontrolu ku gynekológovi či je všetko ok
Zajtra si zavolaj na kontrolu a po kontrole to bude najistejšie.
Teoreticky by ste mohli ,ale lepšie je veduet ,že všetko v pohode .
@misulkasikulka nikdy som takto dlho nečakala. Však ak sa cítiš dobre tak prečo nie?
@misulkasikulka jasne ze mozes skusi
@misulkasikulka Objednala by som sa na kontrolu ku gynekológovi a keď by mi povedal,že je všetko v poriadku,tak potom by som išla na to..Ale veď je to tvoja vec,niektoré sexujú aj týždeň po pôrode,veď ide iba o zdravie,čo tam po ňom..
Môj muž chcel až po kontrole u gynekológa, keď mi sestrička volala v deň kontroly, že dr. je chorý, a presunula ma o 2 týždne,prehodnotil to🫣 ale dr sa má na kontrole pýtal, či je pri styku všetko ok, tak asi to nie je takto zaužívané.
@misulkasikulka Áno, už by to malo byť v poriadku, ak sa cítiš fit a zahojená. My sme prvýkrát mali sex 1 deň pred skončením šestonedelia a to som bola po kyretáži a mala nástrih. Ak sa ešte bojíte, tak počkajte do kontroly gynekológa.
nepises ci si po sekcii alebo prirodzenom... ak sa citis ok ja by som to mozno skusila, pokial neboli nejake vaznejsie poranenia. Inac by som pockala
Počkala by som do kontroly, tú máš kedy?
@misulkasikulka už nekrvacam len mám taký slabý žlto biely vytok