Sex pred vyšetrením

23. apr 2023

Baby muž príde po týždni v pondelok domov, ale v utorok o 13 mám vstupné vyšetrenie u novej gyn. Ešte mám aj plodne obdobie a snažíme sa už dlhšie o babo, aj preto som zmenila gynekologičku, predpokladám že mi bude chcieť robiť rôzne stery, je pedant. Radšej nemať v pondelok poobede/navecer/večer sex? Myslím že doktorka je zvyknutá na to že vie kedy mali jej pacientky sex, ale či to môže pripadne ovplyvniť vyšetrenie alebo čo
Ďakujem

zuza265
23. apr 2023

Vie to iba ak ostanu spermie🤗 inak nema ako zistit, ze sex bol

rachel36a
23. apr 2023

Ked date sex s kondomom tak v pohode

laura164
23. apr 2023

Ster to neovplyvní, na cytologii na sklíčku sa budú dať vidieť aj spermie aj tvoje bunky zo steru.

autor
23. apr 2023

Ďakujem vám 🙂 keďže aj vyšetrenie je až poobede, tak myslím že by to mohlo byt v pohode len som sa chcela uistiť

veselo_neveselo
23. apr 2023

V pohode, hlavne ked sa snazite.

14petulka88
23. apr 2023

@rachel36a pani pise, ze chce otehotniet…

autor
23. apr 2023

Ďakujem vám 😊

rachel36a
23. apr 2023

@14petulka88 ja viem citat...ale snad jeden mesiac ozelie..

autor
23. apr 2023

@rachel36a tento komentár som prehliadla. Áno, ide o to, že sa snažíme, takže normálne sex bez kondomu a na plno..

autor
23. apr 2023

@rachel36a to by som radšej prehodila asi vyšetrenie…

huginko
23. apr 2023

Nerozumiem tejto otazke🙊

sono2
23. apr 2023

Doktorke je fakt všetko jedno.
Mne raz povedala sestrička že aj to umytie dole, nehovorím teraz zadok hej, ale vaginu ako takú, neni tiež dobre, že Dr potom nič nevidí je to aj logické. Normálne maj sex!

lentilka23
23. apr 2023

Ja som tak bola, este mi dr. potvrdil ovulaciu takze vajko nebolo prasknute. Dali sme sex aj den na to a mame dceru. Asi bola aj z prveho sexu. 😅 Neriesila som, lebo sme velmi chceli a nasledne ani zo sterov mi nikto nic nekomentoval. Vobec neries, to sa kedysi hovorilo... Ak budes umyta a cista bude vsetko ako ma byt.

autor
23. apr 2023

@sono2 rozkaz! 😁😁
@lentilka23

Ďakujem baby ste zlate ❤️

stellarstar
23. apr 2023

Dr to bude egal a fuk

mikadooo
23. apr 2023

Je to v pohode. Dajte ten kondóm a všetko bude ok. Vraj sex večer pred prehliadkou je dobrý, lebo žena sa lepšie uvoľní potom na koze 😉. Ale možno je to len taký babský blud.

mondolina
23. apr 2023

@mikadooo
ale veď ona chce byť tehotná, prečo si maju dať kondóm 🙈

mikadooo
23. apr 2023

@mondolina kvôli spermiám. Ak sexujú len kvôli plodeniu a bez plodenia sex ee, tak potom nech sa rozhodne autorka sama... 🤷. Sorry, vychádzala som zo seba, keď je muž dlhšie preč, tak proste očakávam sex, kondóm nie je pre mňa nejaká prekážka. Ale keď tak rozmýšľam, asi je to úplne že jedno. Ja som nikdy nesledovala, kedy sexujeme a nikdy gyn nič nepovedala, asi je im to fakt jedno, či tam labák nájde nejaké k.o. spermie, alebo nie... 🙂

rachel36a
23. apr 2023

Poznam to..tiez sme sa roky snazili..prisla som o 5 deti...ale radej by som prelozila vysetrenie ako ist priamo po...

autor
23. apr 2023

@mikadooo nieee nesexujeme len kvôli plodeniu deti 🙂 ani popravde moc nesledujem ovulaciu,sex máme pravidelne, len mi dnes zrovna piplo upozornenie že od zajtra mám plodne dni, tak mi to aj padlo vhod len kvôli tomu vyšetreniu som mala trošku otázniky

autor
23. apr 2023

@rachel36a to mi je úprimne veľmi luto…. 😥

rachel36a
23. apr 2023

V pohode...nakoniec sa nam podarilo..sice mame medzi detmi rozdiel 18 rokov, ale dockali sme sa aj druheho synceka...😉 Drzim palceky nech sa zadari...

autor
23. apr 2023

@rachel36a to je krásne ❤️ medzi mojimi súrodencami je 19 rokov rozdiel a ani to im nezabránilo aby mali nádherný vzťah… ale pri takýchto skúsenostiach si naozaj človek uvedomí, že dieťa je dar…. Ďakujem, nech sa vám darí ❤️

eviann
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelusiatko
23. apr 2023

@eviann kokos, to je rada, že anal 🧐 To už radšej ten kondóm alebo oral, načo hneď taký extrém omg

autor
23. apr 2023

@eviann 🙈 nie ďakujem… chlap by prežil už ten jeden deň bez všetkého. Preto som sa pýtala, ci môžeme, ci nie…

sono2
23. apr 2023

@mondolina niektoré akoby boli mysľou pri hrncoch😂😂

sono2
23. apr 2023

@nelusiatko 😂😂😂😂

sono2
23. apr 2023

@eviann a to píšeš, že sa vyznáš? Či je to také že si myslíš?? Nevkusne prosím ťa v laboratóriu sa vyšetruje iný humus, ani nepostrehnu, že sú tam spermie, keďže sa budú sústrediť na iné veci.

drake122
23. apr 2023

@eviann 👌ty nebudeš mať problém sa vydať🤣