Ahojte chcem sa spytat 24.5.22 idem na potrat som v 9 tyzdni dnes sme mali z muzom sex a urobil sa do mna je to problem pred potratom? Snazila som sa vsetko vytlacit len mam strach ze napriklad po potrate ostane semeno vo mne a otehotniem.
Dakujem.
@kittykat22 dakujem ti uplne mi odlahlo 😘
No vytlacat vies ozaj perfektne, az tak, ze ides na potrat 🤦♀️ prosim ta, pouzivajte radsej ochranu a vazne sa radsej nemnozte. Je mi zle. A to som za slobodnu volbu zeny.
túto tému si si vymyslela že? lebo neverím že si až taká nevzdelaná...
Nikdy žiadnej žene,ktorá napísala ,že ide na potrat som nenapisala komentár.
V duchu som si zaželala aby si to rozmyslela ale nikdy som žiadnu nesudila.
Z teba mi je na zvracanie a neverím,že toto je skutočná otázka a téma.
Vytlačiť? 😳 Žasnem nad tebou
Si tehotna... ziadna ovulacia neprebieha, ziadne vajicka. S cim sa tam asi tak ta spermia stretne, hlavne ked sa z teba vyvali pol litra krvi. Nabuduce viac davat pozor na biologii
Kriste toto dúfame fakt vymyslená téma nejakej unudenej pubertiačky lebo neverím, že existuje taká nevzdelana dospelá žena. Vytláčať spermie 🤦🤦🙈
Nemusi byt vymyslena, ja som tiez odpadla ked mi suseda povedala,ze urcite neostane tehotna lebo muz jej kazal ist sa po sexe vycurat a tym padom sa nic nestane 🤦.
@pininka1 moj ty kvet 🙄...
@balkana je isto len provokater, tak sa nebudem rozpisovat, kedze moj nazor tu zeny asi poznaju. A hoci mam nazor takyto, ze kazde dieta je dar a zasluzi si zit, tak Tebe napisem tak, ze by bolo asi dobre, keby Tebe pocas potratu rovno odobrali maternicu, lebo mozog uz urcite nemas. Budes zas o cosi lahsia a neznicis dalsi nevinny zivot, ci uz takto alebo ze by sa narodilo takejto "mame". Verim, ze ludia sa mozu zmenit a dostat druhu sancu, ale tu to uz vidim takmer beznadejne.
@pininka1 no a u mňa to nefungovalo 🤣 som zas tehotná
@lenkadenisa 😂😂 ani u nej, tiez bola tehotna, nastastie len raz mu takto naletela
@balkana chod s tym novym nickom trollovat inde,moj pes ma vyssie IQ a vie sa lepsie zabavit…
Prepáč neviem aký máš dôvod ísť na interrupciu nemôžem súdiť ani nebudem ale to že zalozis takúto tému že sa do teba znova urobil🤣🤦🏽♀️🤦🏽♀️ je smiešne úbohé nechcete alebo nemôže mať dieťa ale ajtak sa do teba urobí a ty sisi není istá či by si zase mohla otehotnieť 🤣🤣🤣 (neviem kolko mas rokov ) prečo mu to vlastne dovolis lebo si z prepáčením tupa hus
nie, druhy krat nebudes tehotna.