Dobrý deň
Mala som nechránený pohlavný styk (ktorý trval pár minút) dva dni pred menštruáciou ale partner sa do mňa neurobil ale mimo. Očakávaná menštruacia sa nedostavila, pritom mám pravidelné cykly. Väčšinou mi býva zle pred menštruáciou ale teraz nič, občas ma len trošku pobolieva brucho. 6 dní po termíne menštruácie som si spravila tehotenský test, vyšiel zreteľne negatívny. Nebolia ma ani prsia, nezaznamenala som na nich žiadnu zmenu ale menštruácia stále nikde. Preto mám trošku obavy. Je možné že by som mohla otehotnieť?
Ďakujem za všetky odpovede a rady🙂
@sabina230 prechladnuta mozes byt vajecniky stres ci si ne tehotna a nevim co vsetko este ked meskaju dajsi cervene vino alebo horuci kupel
Ja som otehotnela deň pred očakavanou MS a skoro 3 týždne negatívne testy.Teraz mam 2 ročnú slečnu 🙂
Je veeelmi mala sanca ze budeš. Nehovorím ze neexistuje nikto komu sa to podarilo ale isto nebudeš tehotna
@jana005 určite áno, ja len dúfam že za tým bude niečo iné ako tehotenstvo a nie nič vážne, pretože takáto situácia sa mi už raz stala, cestovala som zo SK do Barcelony, takže meškanie mala na svedomí zmena klímy no teraz netuším, keď ani tie testy nie sú vždy na 100% niektoré môžu ukázať dve čiarky a iné zase len jednu, teraz zase musím čakať pár dni a potom už môže byt neskoro.
@sabina230 určite niekto bude znova krútiť hlavou ale ja taktiež odkedy som očkovaná mam 2 dávky menštruácia mi stále mešká cca týždeň a to predtým nikdy nebolo . Mohla som si to na hodiny vyratať stále sa presne dostavila. Nič iné prečo sa to deje ma nenapadá ale už som počula viac prípadov. Snáď sa to napraví časom.
@pictbridge ja som po ockovani nemala žiadne problémy ani bolesti, taktiež menštruácia bola stále pravidelná, to len teraz keď som mala dostať na štedrý deň a dva dni predtým som mala pohlavný styk aj to len krátko a ani sa do mňa neurobil, až asi po 10 minútach mimo mňa tak vážne nerozumiem v čom je problém
A to bol jediný styk v cykle?!
Tak ano už boli prípady, že sa to aj takto podarilo. Ale odpoveď nájdeš až neskôr...
@sabina230 ja som otehotnela tesne pred menzesom, vola sa to indukovana ovulacia. Zo vzrušenia napríklad. Test som mala pozitívny az tri tyzdne po očakávaní menzesu. Takže mozne to je,ale u teba skor nerealne a pricina bude skôr stres z neprichádzajucej menštruácie. Toto sa stáva naozaj len výnimočne. Plus ste mali prerušovaný sex. Sanca zeby si bola tehotna je minimálna.
Mozes byt tehotna, ale na 99% nie si.