Ahojte. Prvýkrát som mala sex počas menštruácie (zo soboty na nedeľu). Včera večer som začala pociťovať jemné svrbenie v okolí vulvy. Nemám nič červené nič opuchnuté žiadne vyrážky ani výtok či zápach. Vizuálne je všetko v poriadku. Svrbí ma len na povrchu nie vnútri. Dnes je to už horšie. Nesvrbí to stále ale hlavne po WC alebo keď mením tampón. Používam tie isté tampóny ako vždy v kombinácii s kalíškom. Nikdy som nemala žiadny problém tak to pripisujem tomu sexu. Nezmenila som aviváž ani nové prádlo nemám hygiena taká ako vždy. Čo si mám na to dať? Na Gyn sa nedostanem tak skoro tá moja aj urgentné prípady berie najskôr o 3-4 dni. Na pohotovosť s týmto behať nebudem keďže nič tam nevidno. Niečo z lekárne? Nejaká masť? Výplach asi nie keďže je to povrchové. Čo vám zabralo?
treba do lekárne, tam mi vždy dobre poraadia, keď nie je v dosahu gynekológ...
No mne sa takisto osvedcili "poradcovia" v lekarni. Velakrat som nemusela ist ku gynekologovi, nebolo vobec treba. Zabralo to, co mi poradili tam. Tiez si myslim, ze to bude len nieco povrchove, co preliecis raz dva.
Gynimum rapid 🙂
Gynimum probiotika, to bude narušena Flora pravdepodobne..