Ahojte prosím vás babi chcem sa spýtať ... Som 5tyzdnov a par dní po sekcii a z priateľom sme mali sex ranu uz mam zahojenu a nic ma neboli cítim sa fit uz par dni pred tým som nespinila ale po sexe dnes je to 3-den som začala krvácať jasno červenú krv nic ma nebolí len som trošku z toho v šoku ked ze som.uz nekrvacala a teraz som začala opäť či je to normálne? Alebo ze by sa mi spustila menštruácia... prosím vás aké máte stým skúsenosti??
Na kontrolu by som mala ísť až o.12 týždňov Žijem.v Rakúsku a v nemocnici mi povedali az za 12 týždňov sa mam objednať u svojho gynekológa je to dosť dlho... a ešte k tomu som začala krvácať tak mam menší strach...
@sarinka444 aj v rakusku existuje take daco ako poradit sa so svojim lekarom cez telefon. Moze to byt menstruacia, moze to byt este normalne poporodne krvacanie a mozr byt, ze nie je vsetko v poriadku. Ale to ti povie lekar podla nalezu. Urcite ta zoberie aj skor ako o 12t, pokial mas nieco akutne....
No...mam po 2sekciach,ale podla mna ste to skusali dost skoro.
Je pravda,ze je to indi,ale....
Skus zavolat lekarovi.
U gyn sa mas hlasit za 8 tyzdnov tu v Rakusku. Ale ked 12, tak asi kvoli jazve po sekcii. A ked tak si zavolaj na gyn, ze ci je to ok. Moj FA dava konzultacie aj po telefone. Hoci myslim, ze mat sex po skoro 6 tyzdnoch je normalne ( my sme mali tiez tak) a nic sa nestalo.
Môže to byť MS, ale zdá sa mi to skoro. Treba pozrieť maternicu, či je čistá 😐
Radšej by som sa poradila s lekárom..ja som dostala menzes necelý mesiac po skončení šestonedelia a to som aj dojčila...tiež som bola prekvapená že tak skoro 😳
Ja som mala sex po 4tt od prirodzeného pôrodu, a deň nato som začala krvácať a boli to kramy 😄
@kiki68 dnes je to presne 6tyzdnov a stale spinim tazkosti nemám a termín u lekára mam až budúci týždeň skôr ma bohužiaľ nevie zobrať snáď to není nič vážne
@evaachesa ja kojim ale dokrmujem viac ako kojim mam malo mlieka dnes je to presne 6tyzdnov ako spinim stale ale tazkosti nemam
@sarinka444 podla mna nie, budes urcite v poriadku. Len to je este cele take rozhadzane. Mne sa telo cistilo iba 10 dni a inak nic , sem tam nejake spinenie. Ale to mas tak, po porode to moze vyzerat tie prve mesiace rozne.
vieš to šetonedelie sa tomu nehovori len tak
zavolaj mudr a spytaj sa či máš prist skorej, menzes to nebude určite