Ahojte som už 2 týždeň po pôrode a s priateľom máme strašnú chuť ako ste to malý vy myslíte si že už môžem ? Mala som jeden a pol stehu neviem či tam ešte je či to je problém 😅
2 týždne...? Treba vydržať 600nedelie.
Aspoň do kontroly vydrž.
keby si mala tu ranu co mas vnutri na nohe sex by ta ani nenapadol. zanesies nejaku infekciu
Výdrž. Nech ťa urobí rukou,keď nevydržis. Veď je to už len mesiac.
Počula si o takom termíne, že šestonedelie? Ak áno, tak prečo sa pýtaš, či by si už mohla ako to mali ostatné ženy?
Ten čas po pôrode, tých 6 týždňov, to nie je len tak zo srandy. Nejde o ten jeden a pol stehu, ale o to, že tvoja maternica je teraz jedna otvorená brána pre infekcie. Krcek je tiež otvorený, ochabnuty,potrebuje sa uzavrieť a dostať sa do stavu pred pôrodom.
Takže "klasicky sex" s penetráciou by som určite nemala. Je veľa inych spôsobov, ak nemôžete už vydržať.
Ale tak ste dospelí, napokon je to všetko len na vašom rozhodnutí.
Vau,ja som dva tyzdne po porode,po oboch..nevedela ani kde mi hlava stoji,nie to este na sex mysliet 😁
@tani777 presne, rodila som 4x a iba prvy raz som mala nastrih a sitie, to sme opatrne skusili po 4 mesiacoch. Po druhom som zase mala problem s hemoroidmi, po tretom som sa citila asi najlepsie, po stvrtom zase roztoto ako keby ma tam nakopali...okrem ineho, 2 tyzdne po...som krvacala ako prasa pri zabijacke, brrr...Po tretom sme skusili po 5 tyzdnoch a nic moc, napriek tomu, ze som nebola ani sita, ale bolo to tam dake "nie este ono"...
Ja neviem, ci je vobec tento priapevok pravda, nepoznam zenu, co by sa nevedela po porode dockat sexu...🤔
Tak si svojpravna, je to tvoje telo ak sa ti chce riskovat. Dva tyzdne po porode som mala ine starosti, krvacala a ne ze chut na sex.
@anjelicek26 ... zadok? 🤔🤣
@barbora56 rob ako cítiš, my sme mali tiež 2 týždne po…
To 6nedelie ma svoj zmysel...tvoj krcok este nie je zahojeny, ale roztiahnuty, krasna brana pre infekcie... chut je - mate ruky, mate usta, zadok... lekar ti urcite povedal presne to iste.