Sex po pôrode

1. feb 2022

Ahojte , potrebovala by som poradiť 1.12 som mala pôrod išlo sa cez cisársky , po 600nedeliach mi prisiel normalne menzes trval cca 5-6 dni dala som si to do tabulky a vyskocila mi hneď aj ovulácia že kedy by mala byť lenže s priatelom sme mali nechranený sex a omylom sa domňa spravil nedal síce všetko ale polku max a ja som mala vtedy pred vysokou ovulaciou je možne že by som mohla byť znova tehotná? Lebo minimalne rok nemôžem otehotnieť a dneska som si našla krv na spodnom prádle .. čo myslíte?

itka1
1. feb 2022

amo mozes sprav si test a uvidis

sweet20
1. feb 2022

treba sa chranit.. a netreba mat nechraneny sex ked nechces byt tehotna 🤦

autor
1. feb 2022

@sweet20 ja viem, ale nevedela som že budem mať ovulaciu hneď jak dam do tabulky

autor
1. feb 2022

@itka1 a kedy by som si mala spraviť test asi? V nedelu sme mali sex a zajtra mam mat ovulaciu

itka1
1. feb 2022

neviem aky dlhy mas cyklus po porode ako mam vediet kedy si spravit test ak nepride menzes v ocakavanom termine tak potom si sprav a uvidis na com si

tulipanicek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankare
1. feb 2022

Júj, buď zodpovednejsia. Ja verím,že nie si tehotná a toto budeš brať ako vykricnik.

luliu
1. feb 2022

Omylom sa do mňa spravil - to sa ako dá omylom? Áno môžeš byť tehotná

nikpa
1. feb 2022

To že máš ovuláciu v tabuľke v aplikácii neznamená, že si ju naozaj mala. Hormóny v tele máš a ešte aj budeš mať dlho rozhádzané. Samozrejme šanca je vždy, mohla si tu ovuláciu predsa mať a môžeš byť aj opäť tehotná. No kvôli tebe dúfam, že to tak nie je. Lebo pôrod 10 mesiacov po sekcii nie je moc bezpečný. Asi nemáte s mužom 16 rokov, treba aj rozmýšľať, nielen ideme si vrznut a na následky nemyslim....

snehulak77
1. feb 2022

Ovulácia je ešte pred menzesom, takže ak sa ti rozbehne cyklus, tak najskôr už ovulujes (niekto dojci a aj tak môže ovulovat). Je to nepríjemná situácia. Urob si test v deň očakávanej menštruácie, aj keď ta ti môže ešte haprovat, čo sa týka termínov. Ovulaciu podľa aplikácie by som nebrala ako spoľahlivú, ona to len matematicky vypočíta, ale nemusí to tak vôbec byť. Želám ti, nech je to všetko oka 🤞🤞🤞

autor
1. feb 2022

@nikpa ja som si toho vedomá že sme spravili zle , ja dúfam že v tom niesom opäť pretože je to skoro a viem ze môžem mať rozhadzane hormony, dost sa aj bojim

autor
1. feb 2022

@snehulak77 ďakujem veľmi pekne, ja tiež dufam že v tom niesom ako chcem aj druhe ale az o 3-4 roky tak dufam ze nebudu 2 čiarky

snehulak77
1. feb 2022

Ruzumiem. Tiež som po sekcii, ale už 8 mesiacov. Chápem, že sa tak skoro bojíš, ja by som sa tiež bála. Daj vedieť ako to dopadlo, ale dopredu sa zbytočne nestresuj😉

akbara77
1. feb 2022

Okrem pohlavných orgánov po 600 nedeli treba zapojiť aj rozum!

vamajka
1. feb 2022

A ci si nesla hned v pondelok na gyndu je aj tabletka po. Raz som to brala lenze nam na komplet praskol prezervativ.

enusamt
1. feb 2022

Test sa oplati robit az cca 10 dni po ovulacii

anne_mary2
1. feb 2022

ovulacia v appke neznamena ovulacia naozaj 😅🙈 obzvlast po porode myslim…no kazdopadne treba davat bacha, nespoliehat sa na appku , zakon schvalnosti funguje casto 🤷🏼‍♀️

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
2. feb 2022

@akbara77 najprv rozum a potom pohlavné orgány. Naopak to nie je najlepšie riešenie.😀

katie253
2. feb 2022

Dievčatá smejete sa, že ako je možné, že "omylom", ale dá sa to.... Aj nám sa to stalo, len som cítila, že som nejaká veľmi mokrá a pozeráme, UPS.... Manžel vôbec nevedel, že vyvrcholil, proste to vôbec necítil, tiež nechápeme ako je to možné. Odvtedy tiež používame ochranu.