Sex bez orgazmu

zuzanahdm
28. feb 2017

Ahojte žienky, mam 19 a niekolko mesiacov zijem pravidelnym sexualnym zivotom, ale este sa mi nepodarilo dosiahnut orgazmus. A po milovani som velmi citliva a vsetko ma boli, mam na mysli podbrusko, vajecniky a na dotyk som dole taktiez citliva. Pouzivame gely, cize v tom problem nebude. Ale uz ma to dost hneva, chcela by som zazit sex, ktory si aj uzijem, ale neviem kde je problem. Skusali sme rozne polohy a takmer ziadna mi nevyhovovala. Niekedy mam pocit akoby som bola uzka alebo nieco take. Mal niekto podobný problem? Hlupe reci si nechajte. Dakujem za kazdu dobru radu. 🙂

ceresnovci
28. feb 2017

Vies sa spravit sama? Nauc to svojho partnera.

zuzanahdm
autor
28. feb 2017

@ceresnovci viem, ale je to taktiez velmi slabe. Sex ako taky je super, vsetko je prijemne, ale nikdy to nazajde az tak daleko. Vzdy to ostava pri prijemnych pocitoch a ku koncu uz nevitim vobec nic. Ja uz som zufala.

sykorkauhliarka
1. mar 2017

to ze ta boli podbrusko nieje normalne chod ku gynekologovi..ale to ze nemas orgazmus je normalne ja zijem pravidelnym sexualnym zivotom uz 8 rokov a ziadny muz ma nepriviedol k orgazmu a nebolo ich malo ;) ....treba sa stym naucit zit..ja som koli tomu nikdy nebola nestastna a sex mam rada

1medvedik1
1. mar 2017

Ja žijem pravidelným sexuálnym životom 3 roky a cca 7-8 mesiacov som nemala žiaden orgazmus. Takisto ma pri sexe bolelo podbruško, bolo to hrozné, šla som k doktorovi a zistil mi cystu. Trvalo to vyše pol roka kým som zažila prvý orgazmus. Liezla na mňa choroba a dala som si pohár teplej medoviny, bola som asi uvoľnenejšia a tak to prišlo 😉 odvtedy mám orgazmus takmer stále.
No mám kamarátku ktorá žije s priateľom 6 rokov a ešte to nezažila.
Veľa šťastia!

katarinapekna
1. mar 2017

Tak naco to robíte???? 😀😀😀 stupid total.....

ivanecka0602
1. mar 2017

@katarinapekna hlupe reci si mas nechat...ziadala radu a nie blby koment

meusicka
1. mar 2017

@zuzanahdm ze nedosiahnes orgazmus by som neriesila, ale tie bolesti urcite ano. inac na libido a kvaolitu sexu vplyva mnoho veci, mne napr. ked som brala HAK, to bolo uplne na bode mrazu. takze za lekarom, a hlavne si vyriesit tie bolesti.

sykorkauhliarka
1. mar 2017

@katarinapekna stupid total si tu jedine ty

obsadenemeno
1. mar 2017

zeny, pockajme si na @germaniawerks, ten jej ozrejmi, ze je to preto, lebo nema silne zadne stehna....... a nie je stihla...... 😲

@zuzanahdm a ano, este si mlada, niekedy to chvilku potrva, kym sa telo prebudi....radsej ries tie bolesti.

bobulazelena
1. mar 2017

@meusicka aj na mna tak vplyvala HAK...ja som si roky myslela ze som divna frigidna a sup ako som vysadila HAK tak libido zavratne stuplo

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@meusicka ja taktiez beriem HAK, ale uz som ju kvoli libidu menila a zlepsilo sa to. Chut je aj vsetko je super, len to boli, stale mam pocit akoby to bolo poprve.... ja som narodena v 7 mesiaci, som dost malicka a chuda a zevraj som bola dole prerezavana ked som bola asi 2-3 rocna, kedze som nebola celkom v poriadku, ale tak gynekolog mi nic nespominal zeby bolo nieco zle alebo by som mala mat problemy. Ono vlastne to boli az ked zacne silno prirazat. A poloha ja hore je neskutocne neprijemna.

misha666
1. mar 2017

zena pohlavne dospieva niekedy okolo 25roku zivota... mas 19...v tvojom veku som ani ja nemala pravidelny orgazmus priamo pri sexe vacsinou sme to museli doriesit rucne :D malokedy to bolo pri sexe, sem tam... teraz mam 29 staleho partnera a orgazmus pri kazdom sexe :D odkedy pravidelne cvicim je to este lepsie... :P ale zalezi aj od toho akeho mas chlapa a ci si vyhovujete ... musite sa rozpravat on musi vediet co ti robi dobre a co nie... dlha predohra vobec nie je naskodu... ked sa ti najprv povenuje aby si sa uvolnila...pohar cerveneho vinka tiez pomoze...ale nie flasa to by zase vsetko zmarilo :D drzim palce...neboj ono sa to este vsetko vyvinie...samozreme pre istotu skoc k dokymu na preventivku ci si v poriadku...to nepodcenuj ani ked nemas bolesti 🙂 raz do roka staci... peace

bobulazelena
1. mar 2017

@zuzanahdm no ono zrejme ma partner vacsie rozmery na teba...treba mu povedat nech je jemnejsi a nebude ta to bolet ak je problem az pri prirazani.

katka13122
1. mar 2017

@misha666 ako cvicis?

bobulazelena
1. mar 2017

@katka13122 ona myslela pravidelny sex podla mna pod ttm cvicenim 😁

katka13122
1. mar 2017

😀

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@bobulazelena on sa snazi, vzdy mu poviem co mi je a nie je prijemne a co ma boli. Vzdy na to berie ohlad a sj sam sa pyta, takze komunikacia u nas utcite nebude problem. Len uz aj mne je z toho na nic, ze si to neviem uzit a tak to prenasam aj na priatela. Najblizsie ked pojdem po antiku tak asi zajdem aj na vysetrenie. Fuu to bude vysvetlovanie s mojou hanblivou povahou, ale zdravie je dolezitejsie.

bobulazelena
1. mar 2017

@zuzanahdm ale dobre to bude...ja teda v 19 rokoch som ho tiez nemala so ziadnym partnerom. A este aj dlho po tom.
Inak treba si vzdy povedat, ze pre toho lekara si len jedna z milion pacientiek a za 10 min.po tom co odides si ta uz ani pamatat nebude, on ten pocit trapnosti potom opadne. Ten tam uz videl a pocul toho tolko, ze toto ozaj niebje nic vynimocne 😉

matta308
1. mar 2017

ja neporadim, ale na jednu stranu ti zavidim 🙂 ja som s orgazmom pri sexe nemala absolutne problem...a prislo prve tehotenstvo a odvtedy nic...no, mozno 2-3x to bolo 😀 ale nic si z toho nerob, najdite s partnerom ine cesty k vrcholu 😉

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@bobulazelena keny som nemala nolesti kadlem aj na orgaxmuz, sex je aj tsk super a bavi ma. Ken tie bolesti to kazia kedze musime vzdy prerusit nieco....

bobulazelena
1. mar 2017

@zuzanahdm neboj, to vyriesite urcite

misha666
1. mar 2017

@bobulazelena nie nemyslela ...
@katka13122 beh , posilka... spevnis svaly tak viac pracuju a pocity su intenzivnejsie 😉

bobulazelena
1. mar 2017

@misha666 jaaaaj...tak potom ja som to tak sprosto pochopila 😱😂

sante11
1. mar 2017

Zvaz zmenu antikoncepcie, niektora znizuje libido a sama si pozri zopar steklivych filmov a skus to dosiahnut najprv sama a casto a rozne, ked spoznas svoje telo, jeho reakcie, az potom mozes nasmerovat partnera. Fakt je ten, ze si s partnerom musite sadnut, to sa nevysvetli, to len zazijes, ked budes letiet do vesmiru😲. Komunikacia s partnerom o intimite je nevyhnutna, ale priamo v akcii, ti to moze rusit stupanie k vrcholu. Si mlada, objav to u seba, potom to pojde.

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@sante11 antiku som uz kvoli tomu menila, a je to ovela lepsie, len akurat musime pouzivat olej kokosak, ale s chutou problem nie je. Akurat ma vsetko boli este aj teraz....a vcera po milovani som sa ani vycikat nevedela. Naozaj sa cotim akoby to bolo po prvykrat 😞

michaella94
1. mar 2017

Ahoj...ja mam 23 rokov 2deticky a uz 7rokov vediem sexualny zivot...co sa bolesto tyka urcite dr ako uz baby predomnou radili...ak je to po kazdom sexe a silna bolest byde tam nejaky problem...ja obcas po sexe tiez mavam taku slabucku bolest no ja som v poriadku tak u mna je to v pohode...a orgazmus....co sa tyka pocas sexu tak to som este nizdy nemala a myslim ze ani nebudem...je to prijemne ale od orgazmu to ma daleko 😀 no neviem ale podla mne je orgazmus a orgazmus..teda jeden dnu pri sexe a druhy na klitorise..opravte ma. Aka sa mylim 😀 tak ten druhy ja mam v pohode a to mi staci 🙂

zuzanahdm
autor
1. mar 2017

@michaella94 Tie bolesti nie su vzdy.... niekedy su slabsie niekedy silnejsie. Momentalne som dost citliva na dotyk a obcas ma pichne v podvrusku, taka bolest ako pred mrchou, lenze mrcha mi skoncila pred dvomi dnami. A keby som sa chcela milovat aj dnes, tak by sa do mna asi cez tu bolest ani nedostal. Och 😞 V piatok asi zajdem za gynekologom aby som si bola ista, ze som v poriadku a potom asi len skusat a skusat 😕

marina24
1. mar 2017

v 19tich som sice este nevedela,co je sex poriadne,ale poviem to uprimne,ak je partner rozmermi vacsi ako je priemer, a ty si uzka,nikdy to nebude super, tot moja skusenost, mozete sa snazit,ako chcete ja to mam rovnake, ja niekedy vobec nemam orgazmus,prave naopak bolest,prave tymto...ale si este mlada, neriesila by som to ,moze ssa kludne este sformovat a okrem toho- klitoralny istotne mas,pri sexe nie ? a to je podstatne, na vnutorny si este primlada, musis cakat..a este ked si so sexom zacaa iba teraz...partner je skvele,ze je ohladuplny, to ma tak aj byť,treba cvik,ale najma zaobchadzanie normalne, vsak nemusi ist do teba na doraz najprv,..a skusat a skusat...

mathias23072014
1. mar 2017

Urcite by som sla k doktorovi, ved si aj pisala ze v 2-3 rokoch ta museli prerezavat, to bolo pred 17 rokmi a normalny zakrok to urcite nebol, mozno nieco zbabrali.

mathias23072014
1. mar 2017

Tym ale nechcem povedat ze nemat orgazmus je nieco nenormalne. Ja som mala prvy orgazmus po 5 rokoch od kedy som zacala byt sexualne aktivna, ale tie bolesti co mas to urcite nie je ok