Ahojte, pouzivali ste cele sestonedelie len poporodne vlozky, alebo aj “normalne” na menstruaciu? Mozno blba otazka ale som prvorodicka…som 3t po porode, mam uz len slabsie spinenie a tie obrovske vlozky mi trochu vadia..dik za info😀
Nevidím problém používať normálne ms vložky
kocur jak kocur, je tam dolezite iba aby nepretiekol.
ja som mala tazsie hojenie, tak vtedy mi porodnik neodporucal tie klasicke, kvoli tomu, ze nie su priedusne (maju tu plastovu lepivu vrstvu), ku koncu uz potom ano aj obycajne
Ja najskor poporodne alebo potom intimky, presne ako
@petamich pise preco.
Keďže som bola zošitá ako vrece,celý čas popôrodné kvôli priedušnosti
Tiez mam nejake stehy, tak este vydrzim kym sa to celkom nezahoji.. nosim aj tie poporodne nohavicky nech to “dycha”.
A take inkontinecne vlozky budu ok? Babka mi podonasala x baleni, co ma na predpis.
@viestta mam aj osobne skusenosti, po operacii zlatej zily som si ich uzil takmer 3 mesiace nepretrzite.. A z pohladu zeny po porode s nastrihom a vacsim sitim som 2 krat take zazil kedze mam 2 deti (mali nad 4kg) a viem co som jej kupoval. Takze este nejaky komentar zmysluplny od teba? Ci tebe len vadi, ze som chlap, chapem.
@viestta ze niesi uzmiernena so slengovym slovnikom je tvoj problem a nie moj.
Podla obsahovej stylizacie autorky nema daleko od puberty, teda na rozdiel od teba sa ona na tom nemusela poburovat. Ale kolko ludi, tolko chuti. Zivot ide dalej, musime tu mat aj moralistov, co su najradsej, ked im nikto nevidi do hrnca 😉😁
@egonsk nemam dakeko od puberty? Ako otec dvoch 4kg deti by si mohol vediet, ze riesim novorodenca a nie stylizaciu vety ty vlozkovy expert
ja tam vidim, ze riesis vlozky a nie novorodenca (t.j. dieta). 😁😁😁
Ja hned po oboch porodoch normal menstruacne.