Dobrý večer prajem 30.3 som porodila 2a pol týždňa som krvacala normálna vec,ale ďalšie týždne nič stredu som mala ísť lekárke ale začala som krvacat ale nie silno začala som utorok už tak preto som neušla lekárke to krvácanie bolo také fakt pár kvapiek ale pondelok som mala vo výroku už trochu krvi no ale od včera zas nič len taký vodnaty výtok také akoby voda neviem mala to niektorá takto
Krvacanie v sestonedeli neznamena, ze celych 6 tyzdnov sa zo zeny vali krv jak z prasata. Prve dni po porode je to najhorsie, potom sa krvacanie zmiernuje. Moze sa stat, ze nachvilu krvacanie vymizne, zostane len vytok a potom sa zena znovu rozkrvaca v roznej intenzite. Moze to suvisiet so stahovanim maternice a aj s aktivitou zeny, napr. zvihnes nieco tazsie, viac sa zapries do niecoho a pod, tak sa to trochu rozkrvaca.
Ak sa ti to nezdalo, mala si ist k lekarke vtedy, ked si bola povodne objednana, nech sa ti na to pozrie.
@diewcatqoo to pôjdem hneď ráno
@diewcatqoo hneď pondelok
@patricia0000 áno mala som tak, presne ako píšeš... prestalo, začalo každé 2 tyzdne... do 12 týždňa. Potom zas po 3 týždňoch ale to už bola ms, a teraz každé 3 tyzdne mam ms. Zatiaľ také slabé som mala, včera som už dostala ako predtým... preto sa mi potvrdilo, že je to ms, bola som u lekára, vravel, že všetko zahojene a ze do 12 týždňa kľudne môže trvať to krvácanie po pôrode...
mna moj porodnik vopred upozornil, ze ku koncu 600N sa to zvykne este kusok rozbehnut aj ked pred tym uz nic a ze nemam byt prekvapena - tak aj bolo
@patricia0000 ano,aj mne to takto haprovalo.
Tiež som mala s prestávkami. Začala som sa tešiť, že som konečne nemusela mať vložky a za týždeň znova. A takto to bolo skoro 8 týždňov
@patricia0000 nemôže to byt nabiehajúci menzes?