Seknutie v krížoch

flower24
29. dec 2017

Ahojte, prosim poradte tie, ktore mate skusenost. Pred dvomi dnami ma seklo v krizoch. Nevladzem nic robit, len lezat. Bola som na pohotovosti, kde mi podali infuziu od bolesti, vobec nepomohlo. Pred 4rokmi, ked ma tiez seklo tak silno, mi neurolog bolestive miesto opichal dookola nejakou latkou a okamzite zaucinkovalo, dvihala som sa z lehatka bez bolesti. Neviete prosim, ci to ma aj nejake rizika? Zvazujem, ze by som tam opat sla a vyslovene si to vypytala. Dakujem.

annazozelenehodomu1
29. dec 2017

Mne pomohli Diclobene náplaste z lekárne a aj paralen pomáha na svalstvo chrbtice a ešte hrejivé náplaste z lekárne. Mne po seknutí bolo lepšie tak až na 4 deň. Hlavne to nesmieš prechladiť a ešte pomáha suché teplo, ja som si na to miesto fúkala s fénom. Ale nesmie sa kúpať v teplej vode. Ak to bolo pred 2 dňami už by sa Ti to malo pomaličky zlepšovať . Tie Diclobene náplaste skús.

jumama
29. dec 2017

Flexor Rapid naplast z lekarne, obsahuje podobne liecivo ako pise vyssie anna, je volne predajna ta naplast. Ked si precitas pribalovy letak, ma vsakovake vedlajsie ucinky, ak ta to zaujima. No podla mna, ak neberies dlhodobo nieco, tak sa telo po odzneni problemu vycisti... Lekarka mi na seknute kruize zvykla predpisat lieky Diclofenac, kde zase je asi rovnake liecivo. To liecivo uvolnuje svaly, takze mozes byt po liekoch alebo naplastiach otapena. Ja som aj veru riadne bola, ale pomohlo proti bolesti a cca za den, dva som seknutie necitila. Aj ked som mala este taky slaby chrbat.

jumama
29. dec 2017

Flector EP naplast sa to vola...

janinah
29. dec 2017

opich už netreba,najhoršie máš za sebou /ak je to klasické seknutie/,aké lieky berieš? treba analgetikum napr. Flector,Novalgin,Ibalgin...a myorelaxans napr. Dorsiflex....

flower24
autor
29. dec 2017

@annazozelenehodomu1 @jumama @janinah : Dakujem vam baby. Z pohotovosti mi dali lieky Dorsiflex na uvolnenie svalstva a Flector Rapid na bolest. Davam si hrejive naplaste z lekarne. Tak snad to coskoro prejde...Chceli sme zajtra cestovat na par dni za kamosmi, kedze sme s malou boli cely december chore a nikam sa nedostali. Myslite ze to mozem risknut v tomto stave? Ked sedim s podlozenym chrbatom, bolest necitim. Len ked chodim a namaham sa. Tak neviem, ci si viac neposkodim, ked pojdem...len by mi uz psychicky pomohlo vypadnut odtial na par dni...

janinah
29. dec 2017

@flower24 nešla by som,zajtra ešte nie,nachladíš si to a bude horšie,poznám to....

annazozelenehodomu1
29. dec 2017

@flower24 nesmieš si to nachladiť

erickatt
29. dec 2017

@flower24 choď. Zober ma kríze deku a choďte. Polihovat môžeš aj tam.