Sedemdňová pauza - môže mi vynechať MS aj kvôli stresu?

6. júl 2022

Užívam antikoncepciu a dnes mám 2 deň 7 dňovej pauzy. Ak nepríde ms zajtra a test bude negatívny tak môže mi vynechať MS aj kvôli stresu?

nika_val
6. júl 2022

Pri antikoncepcii si nemyslim že ma stres až taku silu že by oblbol hormony..
Ako možné to jasne je...ale skor by som si zavolala svojej dr radšej, aspon nech ti vyvolavačku pichne

autor
6. júl 2022

@nika_val Ďakujem, ešte mám 5 dní pauzu tak ak nepríde ms. Spravím test

aaadkaaa
6. júl 2022

Pri hak nemusi ms ani prist v podstate, to nie je skutocna ms, iba umelo vyvolane krvacanie. Kedy si zacal krvacat minule mesiace? Mne pri jednej chodilo v 2.den, pri inej v 4., aj intenzita aj dlzka boli rozne

autor
6. júl 2022

@aaadkaaa minuly mesiac mi prišla na 3 deň večer

aaadkaaa
6. júl 2022

A predtym? Ono to nemusi vzdy prist presne nacas, hlavne ak sa to este len ustaluje

autor
6. júl 2022

@aaadkaaa beriem ju ešte len druhý mesiac

aaadkaaa
6. júl 2022

Tak to je potom uplne normalne, min.3 mesiace sa cyklus ustaluje. To ani neries ;)

autor
6. júl 2022

@aaadkaaa ďakujem, čiže ak bude test negatívny tak kľudne mám pokračovať naďalej v užívaní? 🙂

aaadkaaa
6. júl 2022

Test si ani nemusis robit...ale pre svoj pokoj si sprav a ano, samozrejme pokracuj

nika_val
6. júl 2022

Ja by som nepokračovala.. očividne ti niečo nesedí na nich
Dr by ti mala urobiť testy a na zaklade nich vybrať inu antikoncepciu

aaadkaaa
6. júl 2022

@nika_val podla coho jej nesedia? Ved ms sa moze objavit kedykolvek pocas 7 dnovej pauzy a ona este ani nema ustaleny cyklus. Po 2 mesiacoch to lekarka ani riesit nebude, minimalne 3 mesiace sa to ustaluje

autor
6. júl 2022

@nika_val antikoncepcia mi sedí. Krvácanie z vysadenia čakavam zajtra prípadne v piatok. Moja otázka znela či mi stres môže spôsobiť to, že mi krvácanie nepríde