Schudla som a mešká mi menstruácia

lucinka1500
21. máj 2019

Ahojte baby. Potrebuje poradit.. Meska mi menstruacia asi 5dni a pritom mam take jemnejsie spinenie.. Moze to byt a toho ze som bola nachladena a ze chodim ccicit a som schudla 8kil?

lucka12399
21. máj 2019

@lucinka1500 nemozes byt tehotna? 🙂 ale moze to byt aj z nachladenia si myslim..

lucinka1500
autor
21. máj 2019

Hmm to nie, ja som mala vzdy problemy s menzesom a inak trochu ma tam aj pali. Tak skusimsedavy kupel v horucej vode s rosalgynom, mozno pomoze

silvia5252
21. máj 2019

@lucinka1500 Aj rýchly úbytok na váhe môže spôsobiť problémy s cyklom. Keď som ešte bola na škole a popri tom pracovala, nemala som veľmi čas pravidelne sa stravovať a schudla som skoro 10 kíl...z 58 na 49. Výsledok bol taký, že som stratila MS. Trvalo to 3 mesiace, kým som sa dala dokopy a keď som trošku pribrala, tak MS opäť prišla. Odporúčam poradiť sa určite s gynekológom. Držím prsty 🤗.

pauli_cka
21. máj 2019

@lucinka1500 ahoj,na rychle chudnutie veru velky pozor. Ja som pred rokmi nahle schudla a menstruaciu som kvoli tomu nemala az rok,musela som kvoli tomu zacat brat lieky na upravu cyklu. Ale ja som schudla este viac. Radsej chudnut s rozumom a pomalicky ako chciet zhodit naraz.

lucinka1500
autor
21. máj 2019

Tak ja chodim do fitka, a nechudnem narazo iba pomalicky.. Ale inak citim sa lepsie odvtedy a minuly mesiac som mala riadne menstruaciu len teraz neviem.. Mozno to bude fakt tym nachladnutim

chichua
21. máj 2019

Mne tiež začala haprovat menštruácia, keď som schudla na takú hmotnost na akú moje telo nebolo zvyknuté. Proste hromony nepracovali dobre pri takej nízkej hmotnosti. Možno aj tvoje telo potrebuje predsalen o kilo,dve viac ako máš teraz,aby hromony správne fungovali