Ahojte ženy, s veľkou bolesťou v srdci píšem tento príspevok. Som v 9+4tt podľa MS, na USG plod zodpovedal 7+3tt. Týždeň dozadu som začala jemne špiniť, Dr. mi nasadil duphason. Pred 3 dňami som skončila na pohotovosti, už to nebolo len spinenie ale krv ako pri rozbiehajúcej sa MS, potvrdené že sa zastavil rast a srdiečko už nebije. Na druhý deň kontrola u môjho Gyn, ktorý to len potvrdil. Už tretí deň krvácam ako pri MS, no žiadne extrémy, ani kúsky zo mňa nejdú. Moja otázka je, kedy sa to rozbehlo vám, aký ste mali priebeh samocistenia. Som pripravená na bolesť, no ta ktorú cítim na duši je silnejšia. Ďakujem
Je mi veľmi ľúto, čím si prechádzaš, prešla som si tým 3/23. Určite ako spomenula mima, alchemilka je úžasná, ja som tiež pila silný zazvorovy čaj. U nás prestalo biť srdiečko niekde okolo 8tt, povedala som gyn, že chcem počkať, či to pôjde same. Čakala som 6 týždňov, až potom som začala krvácať, ale od prvého krvácania to bolo pár hodín, bola som mimo, neviem koľko, tipujem tak 5-6. Mala som normálne kontrakcie a prebehlo to ako moj najnáročnejší pôrod zo všetkých. Všetko sa vyčistil samé do par dni (cca 4) Držím veľmi palce, aby všetko vyšlo von.
Ja som bola v cca 11 tyzdni podla MS, plod zodpovedal 7 tyzdnu. Ked som zacala krvacat, isla som na pohotovost, tam mi povedali ze potrat. Este v tu noc zo mna vsetko vyslo. Cistila som sa niekolko par tyzdnov. Doktor priebezne kontroloval ci vsetko ok. Nakoniec skonstatoval, ze teda vycistila som sa uplne. Pomohol mi len cas, tak ako to kazdy hovori, lebo teda to co som citila na dusi bolo hrozne. ☹ A to malo byt moje 3. dieta, ale aj tak.... ☹
Mrzí ma, čo prežívaš. V januári som potratila v 7tt (podľa MS 10tt), v sobotu som začala krvácať a v nedeľu vyšlo všetko preč. Potratila som aj pred mesiacom a to som začala krvácať v nedeľu a čakala som až do piatku, kedy sa to spustilo samé naplno. Gyn mi povedal, že to môže trvať aj cca tri týždne. Pila som alchemilkový čaj ináč som fungovala normálne, nedokázala som byť len tak doma.
Ďakujem vám za vaše správy a povzbudivé slova. Je smutne čím si my ženy musíme prechádzať. Včera ma už boleli kríže, bolesti ako jemne kontrakcie, na pohľad ako zo mňa padajú malé kúsky snáď nikdy nezabudnem. Cítim však že ešte nie je po, že sa to ešte nerozbehlo, to čakanie ma zabije… aj to všetko čo teraz cítim, doživotná trauma a smútok v srdci
Mrzí ma, že si tým prechádzaš. Posledný MA so samočistením som mala v decembri 23. Tiež to bol 8my týždeň. Prebiehalo to ako píšeš aj ty - akoby klasická MS, no bola tam aj epizóda - cca 4-5 hodín dosť silných nepríjemných kŕčov, z ktorých som väčšinu strávila na WC. Nechcem popisovať úplne detaily, no odišlo za ten čas všetko "veľké", následne som krvácala raz slabšie, raz silnejšie cca 10 dní. Na kontrole bola maternica čistá. Pila som denne alchemilkový čaj, to naozaj odporúčam, pomohol mi po všetkých mojich potratoch (odporučili mi ho na klinike po prvom potrate).
Keby ta čokoľvek zaujíma, kľudne píš.
Prajem veľa síl ❤️