Ahojte dievčatá prišla som si po radu. V 10tt som zistila že sa plodik prestaň vyvíjať (7tt) -MA. Doktorka mi navrhla cestu buď kyretaze alebo samocistenia. Vybrala som si samocistenie a dohodli sme sa že dame tomu mesiac a potom uvidíme čo ďalej. . Dnes je to 5 den od sona a začala som slabo krvacat. Chcem sa spýtať ako dlho mám rátať s krvácaním. Den, dva, týždeň ? ..riešili ste to aj v takto zienky samocistenim alebo ste šli rovno na kyret ?
@lenna255 mrzí ma to.mne sa stalo viackrát,kyret som nechcela,raz som sa tomu nevyhla,keď to samo nešlo po dlhej dobe a už to bolo nebezpečné.Uz začínaš špiniť,takže sa to samé rozbehne.Len maj niekoho doma,keby ti prišlo zle,asi budeš mať nízky tlak.Krvacanie príde veľmi veľmi silné,možno aj bolesti,ak budeš mať zlý pocit neváhaj sa odviezť na pohotovosť.Daj si horkú čokoládu, priebežne pi,budeš potom veľmi vyčerpaná.Do týždňa cca prestanes krvácať,doktorka ti bude priebežne robiť sono,či je maternica čistá.Niekedy sa dáva na inhalaciu oxytocín,pomôže to
@lenna255 ja som si vybrala kyret kedze dietatko vraj uz dlhsie nezilo a krvacala som a mala krce,cize som sa bala aby ma doma nechytili velke bolesti,kedze mam este malu dcerku a casto som snou sama doma (manzel chodi casto na prac.cesty).objednali ma na druhy den,avsak v noci ma chytili neskutocne bolesti a silne krvacanie,mala som velke stastie ze bol manzel doma lebo neviem ako by to dopadlo,od bolesti som sa ani postavit nemohla 😏 po kyrete cistenie trvalo este nieco vyse tyzdna a bolo velmi intenzivne a aj prva ms bola velmi bolestiva a silna.ale nie u kazdej to tak musi byt.prajem vela zdravia
@lenna255 trvalo mi 10 dni kym som sa vycistila sama. Najhorsi bol prvy den, vtrdy viem ze to aj odislo. Potom uz ako normal ms a spinenie