Rýchle schnutie počas styku - máte skúsenosť?

paulisko
25. mar 2020

Ahojte mám taký dosť nepríjemný problém. Celkovo mám problém s mazaním pri sexe no je to stále horšie. Aj keď mažem, tak to hneď vyschne v priebehu sekundy (nezveličujem naozaj tak rýchlo). Počas sexu keď priateľ na kúsok ide von hneď ostane úplne suchý. Samozrejme je kvôli tomu sex nepríjemný a bolestivý. Ja by som takisto možno nemala tak problém s mazaním, keby to hneď nevyschne, možno preto sa nám aj zdá, že je toho málo. Chcem sa preto opýtať zažila ste to už niektorá? Ako ste to riešili? ...Niekedy mám pocit že mažem dosť a pritom zvonku som úplne suchá a vnútri je toho málo. Ďakujem za každú odpoveď. Je to pre mňa dosť citlivá záležitosť.

sunny8
25. mar 2020

Tak to je skôr otázka na gynekologičku. 🙂

paulisko
autor
25. mar 2020

@sunny8 áno lenže vzhľadom na momentálnu situáciu tam ísť nechcem. Som objednaná na Apríl lebo mi ide pichať poslednú vakcínu. Dovtedy chcem vydržať. Len sa to o dosť zhoršilo v priebehu pár dní tak som chcela aspoň takto či sa tu niekto nenájde kto má skúsenosť.

sunny8
25. mar 2020

Miesto lubrikantu skús kokosový olej 🙈 ten tak ľahko nevyschne. Neboj sa nestane sa ti nič 🙂 niekde je písané že sa používa aj na toto

paulisko
autor
25. mar 2020

@sunny8 Ďakujem veľmi pekne za radu 🙂 ....len chcela by som to aj nejak inak riešiť ako lubrikantom tomu som sa chcela vyhnut je to pre mna take zahanbujuce aj ked viem ze nema byt preco. No nikdy som s tymto problem nemala len ako som vysadila HAK zistili mi PCO a LSIL. Ide to dole vodou. Zatial ale asi porozmyslam nad tymto napadom dakujem.

jajaduco
26. mar 2020

@paulisko vyskúšaj ten kokosový olej určite.. najlepšie z lekárne bez vône.. tiež sme ho používali sem tam no skôr kvôli rozkoši :D 🙂 a nikdy nenarobil zlobu práve naopak často ma trápila mykoza a pri používaní zmizla 🙂