Ružový výtok po menštruácii

romana160
24. nov 2020

Pekný večer. V oktobri 16.10. som mala menzes. Potom 27.10. a 31.10. som mala ružový výtok. Menštruácia mi zvyčajne trvá 6 dní. Teraz v novembri som mala menzes 14.11. a končil mi 19.11. no po 3 dňoch od skončenia menzesu mám ružový výtok už dva dni. Sex naplno nebol ani implantačné krvácanie. HAK neužívam. Mňa by len zaujímalo či ide o ovuláciu alebo je to v poriadku takéto niečo?

dajen_7
24. nov 2020

Na ovuláciu je to podľa mna skoro aj keď každá sme iná... podľa mna záleží aj v akom množstve kľudne to môže byt ešte menštruačný výtok ale taktiež to môže byt príznak cysty alebo nejakého zdravotného lekára minimálne by som zavolala telefonicky lekárovi a nechala si poradiť ak by ma to veľmi trápilo zašla by som tam priamo.

romana160
autor
24. nov 2020

@dajen_7 Veľa toho nie je. Iba ozaj trošku. Práveže obávam sa aby to nebolo niečo horšie a nechcem to nejako zanedbať. Preto sa tu pýtam aj kvôli tomu aby som zbytočne nešla s tým k lekárovi ako idiot s nejakou maličkosťou,ktorá by nestála za pozornosť.

dajen_7
24. nov 2020

@romana160 skús sa len telefonicky informovať ale ak to bude trvať dlhodobo ja by som tam zašla predsa len je to zmena tela a väčšinou sa to tebe keď ti chce telo niečo naznačiť že nie je v poriadku že aa udiala nejaká zmena nemusí to byt nakoniec ani noc vážne.

romana160
autor
24. nov 2020

@dajen_7 No uvidím či to bude trvať dlhšie ,ak áno zaiste tam zavolám. Inak dakujem za radu .

krrisstina
4. mar 2024

@romana160 ahoj. Prosim Ta ako si nakoniec dopadla? Ja mam teraz počas menštruácie ružovú krv.