Ružový až krvavý hlien pri styku

miska1251
12. máj 2016

Kočky poradte prosim mam jeden velky problem. Bola som u gynekologa na prehliadke kde mi povedal ze mam vsetko v poriadku. Lenze uz 2 roky sa trapim s krvacanim pri styku nie je to vzdy ale neviem ci to mozem pripisovat ovulacii alebo pred menstruaciou alebo ppo nej. proste neviem preco to je nemam ani ranku, ani cystu nic podobne mam kompletne vsetko v poriadku len to krvacanie mam take ake mam. som preliecena na chlamydie a teraz na preventivke mi povedal ze ich mam negativne. bola som za nim teraz a nasadil mi lieky na zapal ze ak nahdodou tam je aby sa to znicillo. ale to krvacanie mam dalej sice nie krv riadnu ale taky hlien ruzovy. proste ale nemam ho dovtedy pokial nie je penis vo mne ako nahle mam polohu taku ze som na nom konec, a ako nahle prestanem mat styk prestanem aj farbit. mate s tym skusenost poradte . dakujem za kazdu odpoved. nechce sa ki verit ze s tymto problemom nezapasil niekto. Druha vec aby som poznamenala mam tieto problemy odvtedy ako som vysadila antikoncepciu a to su uz dva roky. dakujem

klarisa6
13. máj 2016

@miska1251 a nemoze to byt problem v tvojom partnerovi? On bol u lekara?

miska1251
autor
13. máj 2016

@klarisa6 Nie este nebol myslis ze by to mohol sposbit aj on?? akou formou ?? vsak je to len pri styku ako keby ma podrazdil

zuzicek88
13. máj 2016

@miska1251 moze to byt aj alergia na spermie...si myslim

miska1251
autor
13. máj 2016

@zuzicek88 prvykrat to pocujem ze alergia a predtym som to nemala ked som brala antikoncepciu .. je take mozne,?

zuzicek88
13. máj 2016

@miska1251 to je tazko povedat,skus nieco vygoglit

buckeye
13. máj 2016

moze to byt, ze mas jemnejsie cievky v sliznici v posve, ktore pri styku prasknu, nesposobi to masivne krvacanie, ale iba jemne sfarbenie hlienu a toho "vytoku", co je pri styku, oni sa zasa zacelia a ked ides k lekarovi je vsetko ok, nemas citlivu sliznicu v nose? pri nadche sa ti nepusta aj jemne krv? (nemyslim klasicke tecenie krvi z nosa), mozno by to chcelo nieco ako ascorutin, na spevnenie, pripadne pridat pohanku do stravy (prirodny rutin)

miska1251
autor
13. máj 2016

@buckeye No presne si to opisala mas s tym skusenost .. toto mavam aj ja presne len ked je styk sa pusti krv a inokedy nie. proste len pritom a aj to nie vzdy .. a tu krv alebo lepsie povedane hlien krvavy z nosa mavam pri nadche ked velmi zatlacim nos. mas stym skusenost??

buckeye
13. máj 2016

@miska1251 osobnu nie, ale v rodine sa vyskytovala citliva nosna sliznica, stacilo silnejsie zasmrkat a uz bola primes krvi, potom ozaj len vyskusat tu pohanku, rutin je na spevnenie ciev dobry, pripadne originalny liek ascorutin, co je zmes rutinu a vitaminu C, ale pre istotu to konzultuj so svojim lekarom, i ked je ascorutin volnopredajny, mozno staci aj s obvodnym, ci je krvny obraz ok 🙂