Ružovo - červený výtok

25. apr 2022

Ahojte, uz par dni citim bolest v podbrusku a palenie a svrbenie. Kupila som si canesten gyn kombi (vaginalna tableta + krem). To bolo asi pred 4-5 dnami. Svrbenie uz necitim ale objavil sa mi ruzovo cerveny vytok. Nikdy sa mi to nestalo a velmi som sa zlakla co to je. Zajtra idem ku gynekologovi, len som sa chcela spytat ci s takymto vytokom nemate skusenost. Menstruaciu mam dostat o tyzden.

lilly2303
25. apr 2022

Ja zvyknem mávať takýto výtok keď mám silnejšiu ovuláciu, ale môže to byť spôsobené aj nejakou infekciou.

autor
25. apr 2022

@lilly2303 prosim ta a pri ovulacii to mavas kolko dni? Aj ked ja som ju mala zrejme uz pred tyzdnom minimalne

darina14m
25. apr 2022

A nemohlo ísť o uhniezdenie?🤰
Ak si samozrejme mala sex..príp.ak sa snažíš

autor
25. apr 2022

@darina14m sex som mala par dni pred ovulaciou…tak tazko povedat..len to svrbenie mi potom do toho nezapada

darina14m
25. apr 2022

A tak to mohlo mať viacero pričiň...každopádne ja to tipujem na uhniezdenie 😇-vlastná, uz dvojitá skusenost🙋‍♀️🙋‍♂️

autor
25. apr 2022

@darina14m fuha no tak to by bolo celkom zaujimave 😀🙈 no nic, zajtra idem na gynekologiu tak uvidime co zistia

darina14m
25. apr 2022

Aha😶 ...to bol ale môj nazor...nepredbieham, a samozrejme sa môžem mýliť...ved uvidíš zajtra najlepšie 😇

autor
25. apr 2022

@darina14m jasne uvidime 🙂 tehotenstvo by som brala viac ako nejaku chorobu

darina14m
25. apr 2022

Držím prsty, keď tak daj vedieť zajtra 😉 všetko bude dobre!

autor
25. apr 2022

@darina14m dakujem krasne 😊 napisem

ailiba
25. apr 2022

Mohlo to byt aj tymi tabletkami... Mne to tiez vzdy akoby poranilo sliznicu. Bolo to asi agresivne. Nevkladaj si uz nic.

autor
25. apr 2022

@ailiba fakt? Tiez si potom tak slabulinko krvacala?

ailiba
25. apr 2022

Ano, ale ked som pokracovala s tymi tabletkami, tak stale viac a viac.... Podla mna mi to poskodzovalo sliznicu (mozno to bolo moc agresivne).

basska_b
25. apr 2022

Pozri do letaku Canestenu, ci sa to tam nepise. Doktor ta kukne, ci je vsetko OK... 👍

autor
26. apr 2022

@basska_b mas pravdu, je tam krvacanie z posvy…to som si fakt nemyslela kedze som to uzavala aj v minulosti a nikdy nebol problem..ale ukazem sa pre istotu doktorke

ailiba
26. apr 2022

Tak to je este ten lepsi pripad, som rada.... Mne to ustalo, ked som prestala užívať. Rychlo sa to hoji. Mozno si mala silnejsiu tu mykozu a poskodila ti sliznicu, ktora potom bola citlivejsia. Nie sme vzdy v rovnakej kondicii.

autor
26. apr 2022

@ailiba tak som bola u doktorky, tiez vravela ze mam sliznicu poskodenu ale vzala mi aj stery ze to moze byt nejaka balteria alebo infekcia…kym nepridu vysledky mam si spravit vyplach a probiotika si davat

ailiba
26. apr 2022

Super, snad to bude len prehnana reakcia. Dobre, ze si bola u lekárky.

autor
26. apr 2022

@ailiba ano aspon som sa ukludnila trosku 😀

ivanaa346
15. feb 2024

Prosím bolo to nakoniec z tých tabletiek ,lebo aj ja to mám taký ružovo červený výtok a tiež beriem Canesten gyn .Ďakujem

autor
15. feb 2024

@ivanaa346 ano bolo to z toho 🙂 preslo to vlasne hned ako som si ich prestala davat