Roztrhnutá uzdička u muža - skúsenosti

17. jún 2024

Ahojte,

nakoľko ide o chúlostivú tému postujem anonymne. Máte prosím skúsenosti, resp. poznáte niekoho kto má/mal rozthnutú uzdičku a bolestivý penis, s tým súvisiacu stratu libida, citlivosti a erekcie?

Zaujíma ma ako sa z toho dostať a skúsenosti s liečbou (ak je možná).

Ako prvé som bol samozrejme u urológa v súkr. klinike na vyšetrení a odbere krvi. Hladina testosterónu a výsledky krvi mám v poriadku. Ako záver stanovil rozthnutú uzdičku, vraj to už nejde dať dokopy, ale môžem skúsiť liečbu rázovou vlnou, resp. užívať tabletky pred stykom.

V mieste uzdičky mám tržné rany, kde cítim zvláštny pocit (nie je to svrbenie ani štípanie) a "náhodne" ma bolí penis vo vnútri.

Nie je mi zrovna sympatické fungovať do konca života na tabletkách (ak by vôbec pomohli) a poškodzovať si tak orgány kvôli vedľajším účinkom.

Chápem, že poškodené zdravie sa niekedy už spraviť nedá. Nesedí mi však to, že by rázová vlna / tabletky napravili bolesť a musí existovať spôsob, ako to dať dokopy, preto uvažujem o návšteve iného urológa.

Pokiaľ s týmto máte skúsenosti, prosím podeľte sa o ne, či už tu vo vlákne alebo v správe pokiaľ nechcete o tom písať verejne. Chcem byť dostatočne informovaný predtým ako podniknem ďalšie kroky.

Ďakujem pekne. 🙂

egonsk
17. jún 2024

myslim, ze skor psychickeho razu to mas a nie fyzickeho problemu. Podvedome sa bojis znovu zazit tu bolest a nevies sa dostatocne uvolnit, takze z toho ti plynu vsetky dalsie problemy.
Tiez som mal babu tak akcnu, ze aj cervena kniznica by sa cervenala a mal som zazitok ktory by som nedoprial ani nepriatelovi, ale o mesiac ostala uz na to iba usmevna spomienka 😁 A fungujem stale rovnako 😅😋