Dobrý deň som 5 ty deň po pôrode nástrihnuta hrádza sa mi rozpadla má tam otvorenú ranu vo veľkosti 3 cm a bolesti že neviem ani krok spraviť . Má tu niekto a niečim podobným skúsenosť ?
no treba ist urcite na gynekologiu, do porodnice, kde si rodila - mne sa tiez rozpadli dva vonkajsie stehy na hradzi a sla som do nemocnice, rozhodli sa, ze to opat sit nebudu a potierala som si to nejakou namiesanou mastou, ktora to scelila
@lienka.7 ja som v nemocnici len to vyzerá desivo a mám obrovské bolesti už od začiatku či ste stretli a takými bolesťami zw ste nevedeli ani vstať . Čítala som že aj iným ženám sa to rozpadlo ale nemali bolesti tak či tam nemôže byt ešte niečo poškodené
Mne sa po príchode z pôrodnice doma tiež šitie rozpadlo a bola to príšerná bolesť, nevedela som chodiť, stáť ani ležať, myslela som že od bolesti umrem. Pre mňa horšie ako pôrod. Nonstop bolesti, bola som na gynekologickej pohotovosti, ranu mi vyplachovali s peroxidom ale nešili, že sa to zrastie same len to hojenie bude trvať dlhšie. No tak aj bolo. Prvýkrát som si plnohodnotne sadla 5 týždňov po pôrode, kedy už som dokázala existovať. Držím palce.
@salamandraaa ano, mne sa to stalo. Museli mi to pod narkozou vycistit a znovu zasit. Bolesti som mala dlho, prvy rok som sa nevedela posadit na bicykel.
@salamandraaa ja som mala opuch ci sa mi rozpadlo daco ci nie netusim nepozerala som si dole ;) ja som chodiť ani sediet nevedela vysse.mesiaca len som lezala.na boku max taktiež stavanie bolestivé az kym opuch neustupoval
Mne sa rozpadol steh a ja v ukrutných bolestiach 5 týždňov, kedy mi vypadli stehy, áno až po piatich týždňoch, lebo som čakala, že už to vypadne, po 6 týždňoch u môjho gynekológa, či má šil vrátnik, ja som bola aj nastrihnutá aj dotrhaná, lebo veľká hlavička, kým nevypadli stehy ani sedieť ani stáť ani ležať, bezbolestne som si sadla po 8 mesiacoch, že ma nič neťahalo, po roku od pôrodu v posilke som cítila, že ma tam ešte niečo ťahá a som rada, že aj muž to vidí, že druhé dieťa nie, lebo zase pôrod a šitie by som nedala
Mne sa rozpadli asi na 4.-5. den, uz sol bola doma. Sla som hned ku PA, povedala mi, ze to sa uz na novo nesije, odporucila mi krem a nejaku vodu. Uprimne, ja som sa dole nemohla ani pozriet, mala som tam krater. Krem mi nanasal manzel 🙈 on vela znesie. A ani ho to negativne neovplyvnilo. Ja som dlho nemohla ani chodot. Cca po 3 mediacoch bolo vsetko vizualne ok, ale fyzicky som citila este dlho problemy. Druheho porodu som sa bala, nastastie bez porodnych zraneni a fungujeme ako nic.
Dievcata co Cam predpisali na rozpadnuté stehy po porode ?
@salamandraaa ako to dopadlo? Zahojilo sa ti to pekne? Mam momentalne rovnaky problem😕
@salamandraaa nemám ale asi smer nemocnica, na co čakáš? Držím ti palce nech sa to to čím skôr zahoji✊🍀